FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Jucătorul făcut praf de MM contraatacă: "Să vă spun ceva: Becali m-a vrut mult, dar el s-a opus vehement"

Râmniceanu a avut evoluții solide anul trecut, ajutând-o pe Viitorul să cucerească primul titlu din istorie // FOTO: Cristi Preda
Râmniceanu a avut evoluții solide anul trecut, ajutând-o pe Viitorul să cucerească primul titlu din istorie // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 14:33

Victor Râmniceanu (28 de ani), goalkeeper-ul ajuns în această iarnă la Sepsi, a oferit prima reacție după ce MM Stoica l-a făcut atacat în această dimineață, acuzându-l că s-a autopropus la FCSB. 

"Sunt surprins să văd declarațiile lui MM Stoica. Nu înțeleg ce caută dânsul. Nu stau să fac scandal, nu am nevoie de așa ceva. Dar haideți să vă spun eu cum stau lucrurile.

Am fost dorit la Steaua. Domnul Becali m-a vrut mult, se știa probabil faptul că va pleca Florin Niță. Din ce știu, domnul Stoica s-a opus vehement venirii mele la Steaua. De ce? Din cauza unor declarații făcute de minute acum mult timp la adresa sa. Probabil am răspuns, tot așa, unor ironii venite din partea dânsului.

Repet, nu vreau scandal, nu caut atenție. Dar nici nu accept să fiu luat peste picior degeaba. Aici vreau să se încheie acest scandal artificial. Sunt la Sepsi, nu mai contează altceva. Avem un obiectiv de îndeplinit, sunt concentrat 100% și asta e cel mai important pentru mine", a declarat portarul devenit campion cu Viitorul în sezonul trecut, pentru GSP.ro.

"Avem 3 portari, pe cine să luăm, pe ăla care l-a făcut campion pe Hagi, dar a luat gol de la 30 de metri? Unde am ajuns dacă un jucător îi dă mesaj patronului să se autopropună?!" Mihai Stoica despre Râmniceanu

Vezi și:  MM a răbufnit abia acum: "Unde am ajuns dacă un jucător îi dă mesaj patronului să se autopropună?!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
zica10hagi
zica10hagi  •  13 Februarie 2018, 22:42

asta mai lipsea de la Steaua . Un samsar de masini si vanzator de tzoale in targ . Toata lumea fotbalistica il stie pe bisnitarul si recalcitrantul de Ramniceanu. Ce sa caute el la Steaua ? Sa distruga vestiarul ca la Viitorul ? Pai Benzar si compania l-ar fi acceptat in vestiar ? Prost a fost regele ca a scapat de el ??? :))) Un *** cu pedale care se crede mare portar in schimb face afaceri dubioase prin targul Vitan care da tepe cu masini lovite si avariate !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  12 Februarie 2018, 18:41
Postat de poison pe 12 Februarie 2018, 17:21

MM este un ***, la fel ca si FC FCSB, echipa care *** tiltul an de an!

Stim aitisto ca voi doar va uitati la CL. Din 2000...cat....? Aaaa dintotdeaunaaaaa! Stim. Mm e asa cum spui. Dar echipa ta e identica cu steaua. Trecut indepartat si recent sinonim. Ipocrito!

kwd2015
kwd2015  •  12 Februarie 2018, 17:31
Postat de indolentu pe 12 Februarie 2018, 16:34

decule n ai clienti sau si o bat totipe tine?n ati bagat lalele si greble la raion de n ai incarcare?te au blocat astia pe decuadi ala cu 2 jumatati de cap puse invers de tot scrii dupa kaveceud inaugurat in 2015?

Exclus de la cap la coada

Vezi toate comentariile (18)
Comentează