LIGA 1  ·  CFR CLUJ

EXCLUSIV Julio Baptista vrea să schimbe Liga 1: "Așa nu e fair-play!"

Marti, 01 Ianuarie

Brazilianul Julio Baptista (37 de ani) crede că sistemul cu play-off și play-out nu este o alegere potrivită pentru Liga 1. 

"E un campionat care trebuie să se dezvolte mult pentru a se apropia de alte ligi. Să atragă mai mulți bani din drepturile TV, să plătească mai bine jucătorii. Dacă ai bani, poți aduce jucători importanți care să ajute la progresul campionatului. Iar pentru asta ar trebui inclusiv să crească numărul echipelor din prima divizie.

Nu-mi place sistemul cu play-off și play-out. În sistemul clasic, va ieși campioană echipa care e cea mai constantă și câștigă cele mai multe partide. În modelul cu play-off și play-out, totul se poate decide într-un singur meci direct. Dacă prinzi o zi proastă, pierzi tot, chiar dacă ai fost cel mai bun timp de un sezon! Nu e fair-play, fiindcă în acest fel dai la spate munca de peste un an a unei formații pentru o singură partidă mai nereușită", a declarat Baptista în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Julio Baptista, adus cu surle și trâmbițe la campioana CFR Cluj, este într-o situație incertă în acest moment. Clujenii ar încerca să scape de contractul imens al fostului "galatic", dar se lovesc de clauzele din contract. 

Vezi și: 

Julio Baptista vrea să pună umărul la revenirea lui CFR la masa bogaților: "La Real Madrid nu mă puteam bucura de fotbal. Vreau s-o fac la Cluj!"

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Franţa - România

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Croaţia - Anglia

TVR 2
Program TV complet

U21