FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic face curăţenie! 4 jucători out de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 20:22

Mircea Rednic a anunţat primii jucători care nu fac parte din planurile sale

Antrenorul lui Dinamo a decis să renunţe la Vali Lazăr, Marian Cristescu, N. Grigore şi Traian Marc. Aceştia au fost anunţaţi că nu fac parte din planurile de viitor ale echipei.

Cei patru nu vor face deplasarea mîine seară în cantonamentul lui Dinamo de la Braşov. În schimb, vor fi prezenţi mîine dimineaţă la vizita medicală.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (91)
105664919772866
Ion Georgescu  •  10 Iunie 2015, 21:31

Sa-mi fie cu iertare Rednic este cel mai mare smecher a facut atateea lucruri proaste pentru fotbalul nostru încît nu ma mira ca la prostit si pe Negoita sa-l aleagă ca antrenor si sa-l dea afara si pe cel mai bun jucător Lazăr si sa distrugă echipa,eu nu sunt dinamovist dar mai cunosc si eu ceva fotbal dinamo campionatul viitor este terminată este o retrogradata sigura felicitări petroului ca a scăpat de el ca la ploiesti nu a putut sa -i prosteasca pe suporteri ca il linsau cedetima ca la ploiesti era ........

navzar_t
navzar_t  •  10 Iunie 2015, 19:24

Cand in sfarsit gasisem o formula prin de fundasi centrali decenti (Bunoza si Machado) au avut *** astia grija sa scape de ei. Cred ca Negoita vrea sa ne infunde de tot si nu stie cum ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Iunie 2015, 13:46
Postat de glont pe 10 Iunie 2015, 13:01

Nu este de mirare ca da jucatori afara, va aduce el niste muraturi din Belgia, pentru ca de fapt Rednic nu este antrenor ci samsar belgian de jucatori.

Rednic a demonstrat ca este...antrenor ! Vorbesc faptele nu barfele , iar in Belgia a avut rezultate ! Tu de fapt cu cine...votezi ,stimabile ?

Vezi toate comentariile (91)
Comentează