FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV / Misterioasa vizită a unui antrenor de la CFR Cluj în cabina arbitrilor la meciul cu Astra!

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 19:17

Partida Astra - CFR Cluj (1-2) a fost urmată de reproșuri și de reacții dure după prestația arbitrului Ovidiu Hațegan, care a anulat la scorul de 0-0 un gol perfect valabil al lui Azdren Llullaku.

Ioan Niculae a sancționat public prestația arădeanului și și-a informat avocații să ia atitudine împotriva lui Hațegan. Astra a cerut pedepsirea arbitrului și să nu mai fie delegat măcar la meciurile dintre cele două echipe, având în vedere istoricul (Vezi detalii aici).

Noi informații au apărut astăzi legate de la acest meci. La pauză, a fost o vizită misterioasă în vestiarul arbitrilor, cu unul dintre antrenorii celor de la CFR Cluj în prim plan! Cei de la Astra susțin că antrenorul cu portarii ai campionilor, Cristi Moldovan, a fost în pauză în vestiarul arbitrilor, situat la etajul 1 al clădirii de birouri de la stadion. Mai mult, oficialul echipei ardelene a fost văzut de către giurgiuveni ieșind relaxat din camera unde au stat Hațegan, Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

"Omul pleacă liniștit din cabină, ușa a fost închisă pe toată durata pauzei. Nu avem de unde să știm ce s-a petrecut acolo, ce s-a vorbit acolo, motivul vizitei, care este dubioasă. Oricum, nici nu avea voie să intre acolo, nu mai zicem că dacă era ceva, arbitrii puteau să-i spună respectivului să părăsească încăperea. Plus că e ceva drum din zona vestiarelor, unde stau jucătorii, și cabina unde stau arbitrii, e un etaj de urcat", au reacționat giurgiuvenii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  10 Octombrie 2018, 13:10
Postat de Costel Tudor pe 10 Octombrie 2018, 11:24

Bai sunteți mai mult decât PENIBILI !!! Golul anulat s-a marcat in minutul 2 iar Moldovan s-ar fi dus la arbitrii la pauza ! Trebuie sa fi *** sa suspectezi de aranjament cu arbitrii in acest mod !!!

- Nu te duce creierul din prima, mai citeşte o dată că eşti băştinaş, CITEZ- :... "Oricum, nici nu avea voie să intre acolo...". Uite şi o interpretare pentru tine că n-ai terminat ajutătoarea - : IN URMA VIZITEI, echipa adversa NU s-a mai putut apropia de careul Clujului, toate atacurile fiind stopate - folosind "fineţuri" de arbitraj - în 30 de metri.

960317577335949
Andrei Dorin  •  10 Octombrie 2018, 11:54

Sunt arbitrii care trag din greu pentru Cfr de mai multe campionate , nu numai in meciurile directe , dar si la cele ale opozanţilor .Gama e diversã = penaltyuri, eliminãri(Gnohere,Pintili), anulãri de goluri,offside-ri inventate.Vizita a fost de curtoazie ...

485809194904413
Costel Tudor  •  10 Octombrie 2018, 11:24

Bai sunteți mai mult decât PENIBILI !!! Golul anulat s-a marcat in minutul 2 iar Moldovan s-ar fi dus la arbitrii la pauza ! Trebuie sa fi *** sa suspectezi de aranjament cu arbitrii in acest mod !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează