FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBARE DE ANTRENOR

EXCLUSIV Mutare neașteptată pregătită de o echipă importantă a Ligii 1! Vasile Miriuță ar putea fi pe bancă împotriva lui Dinamo!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 17:28

FC Botoșani joacă mâine ultima partidă din sferturile Cupei României contra celor de la CSM Poli Iași. Ar putea fi ultima reprezentație pentru Costel Enache, căruia i s-a căutat de mai multă vreme înlocuitor.

Antrenorul de 45 de ani este vânat de o bună perioadă de vreme de conducere, iar în locul său ar putea sosi vechiul staff tehnic al lui Dinamo!

În lumea fotbalului românesc se vorbește de varianta ca Vasile Miriuță să fie înlocuitorul lui Enache, numai că "Tati" nu mai are voie să preia o a treia formație în acest sezon competițional, după experiențele, nefericite, de la Concordia Chiajna și Dinamo.

Astfel că până la vară, formația din Botoșani ar urma să fie condusă de secundul său de încredere, Francisc Dican, mai ales că acesta a mai avut o experiență ca antrenor principal la CFR Cluj în perioada 2014-2015.

Aceasta după ce a mai fost secund în mandatele lui Ioan Andone, Jorge Costa, Alin Minteuan, Viorel Moldovan și Eugen Trică.

Dacă se va face mutarea zilele viitoare, primul meci oficial al noului staff tehnic ar putea fi tocmai împotriva lui Dinamo, sâmbătă, 17 martie!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
fibra
fibra  •  13 Martie 2018, 00:04

Înțeleg că Botoșaniul e hotărâtă să retrogradeze daca nu anul acesta, la anul. Miriuta are "experiență" de când s-a dus la Cottbus Liga 3,ca să - i promoveze în Liga 2 și ce să vezi,a "reușit " sa-i retrogradeze în Liga 4. Dacă știrea este adevărata și nu inventată ca cele mai multe, atunci; Baftă!

345108265973498
Iosif Pintilie  •  12 Martie 2018, 23:59

Daca tot dati copy-paste la un articol precizati sursa: btonline.com

983197628382680
Ioana-manuela Mirica  •  12 Martie 2018, 23:17

Ori ce e posibil daca nu se trec în acte succes *** de dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close