FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nu-l vrea pe Azer Busuladzic! Motivul pentru care Mircea Rednic a refuzat revenirea unuia dintre cei mai buni străini din era Negoiță

Azer Busuladzic
Azer Busuladzic

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2019 00:00

Dinamo a fost la un pas să se întărească: spera la unul dintre cei mai buni străini care au jucat la Dinamo în era Negoiță, dar Mircea Rednic a refuzat mutarea.

Conform surselor Gazetei, impresarii lui Azer Busuladzic, 27 de ani, l-au propus pe mijlocaș în Ștefan cel Mare. 

Acesta putea să vină liber de contract, având în vedere că îi expiră contractul cu Atromitos Atena la sfârșitul lunii. 

Oamenii de la birouri susțin că antrenorul dinamovist a respins propunerea motivând că Busuladzic nu este suficient de ofensiv. Toată lumea a rămas surprinsă pentru că Azer este mijlocaș la închidere, rolul său principal este să joace în fața defensivei și să distrugă jocul adversarului, nu să marcheze goluri. 

Contra nu l-a mai vrut

Busuladzic a fost adus în Ștefan cel Mare de Ioan Andone și s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat în alb-roșu de când Ionuț Negoiță a devenit majoritar în 2013.

Busuladzic a cerut rezilierea contractului cu Dinamo în timpul cantonamentului din vara lui 2017, din Slovenia. Fiind om de bază în garnitura gândită de "Fălcos", "câinii" au refuzat multe oferte venite pe numele mijlocașului.

Odată cu schimbarea lui Andone cu Cosmin Contra, Busuladzic nu a mai fost sigur de postul de titular. Contra a forțat, practic, rezilierea în momentul în care i-a adus pe Paul Anton și pe Nascimento. Busuladzic a cerut rezilierea contractului, iar conducătorii dinamoviști au acceptat să-l lase liber pe mijlocașul bosniac.

  • Singurul trofeu pe care Busuladzic l-a câștigat în carieră este Cupa Ligii, cu Dinamo în 2017.

39de meciuri a jucat Busuladzic pentru Dinamo

800.000 €valorează Busuladzic în acest moment, conform transfermarkt.de 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
fara_pista
fara_pista  •  31 Mai 2019, 13:05
Postat de Mecanicacd Srl pe 31 Mai 2019, 07:25

mimao,ii tabaceste la fiecare intalnire pe fecesebe ,suporterii mimao le-au pregatit si al 2-le rand de veste pentru cupele ieuropene suporterilor fecesebe,jijel plateste tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cât de adânc grăiește Mecani(cenzurat)d Srl... Ah, să fi ajuns și FCSB în playout, ce-i mai tăbăceau strâmbii! Dar mai au suporterii o șansă: în „cupele ieuropene”, unde coregrafii le vor da suporterilor FCSB veste aniversare: „Al 13-an fără titlu. Respectăm tradiția!” Începeți cheta, că „jijel” joacă Pamporea și n-are bani de fleacuri!

ios_ge
ios_ge  •  31 Mai 2019, 11:50
Postat de caminero pe 31 Mai 2019, 09:08

... sursele astea GSP ... sînt oare aceeași *** care susțineau ieri că Rednic pleacă la naționala Iranului pentru un milion jumate, și că Dussaut o să fie pus pe liber?

Da. Sunt aceleasi surse vrancene: caloriferul si radio shantz.

babahuda
babahuda  •  31 Mai 2019, 11:46

nu a tinut sa-l transferatipe Rednic si nici sa faceti disensiuni intre el conducere si suporteri acum ,faceti voi transferuri fara ca Rednic sa bva ia in considerare si va da cu flit de fiecare data ..daca vroia Buzu la Dinamo acum era semnat .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează