FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu mai e niciun dubiu: Reghe pleacă de la Steaua! » "La începutul săptămânii viitoare va semna rezilierea contractului!" Cine rămâne la echipă din staff

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 11:46

Meciul cu Dinamo a fost ultimul pentru Laurențiu Reghecampf pe banca lui FCSB, iar partidele cu Astra și cu CSU Craiova le-a trăit din tribună alături de cei din staff și o parte dintre colaboratorii săi.

Sâmbătă seara, la meciul cu CSU Craiova, de pe Arena Națională, Reghe a decis să nu mai stea lângă Gigi Becali așa cum a mai făcut-o atunci când era suspendat. Și-a ales un loc în stadion, la tribuna oficială, chiar în mijlocul spectatorilor. Îmbrăcat la costum, tehnicianul de 41 de ani a renunțat pe parcurs la sacou, a gesticulat nervos și-a pus mâinile în cap, iar în minutul 65, când Viitorul a marcat din penalty cu CFR Cluj a plecat de la stadion.

"O luăm de la capăt. Dacă Reghe își va rezilia contractul cu Steaua, vom avea un alt staff. Indiferent de ce se va întâmpla, Marian Lupu, Ovidiu Kurti și Horea Codorean vor continua. Reghe mai are un an de contract, dar poate să plece, așa cum a spus și Gigi Becali!"
Mihai Stoica, director sportiv  FCSB

Conform apropiaților săi, acesta a fost ultimul meci al lui Reghe la FCSB, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie reziliat contractul, iar antrenorul să plece în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a bătut deja palma cu oficialii lui Al Wahda "După ce se termină sezonul, voi pleca în vacanță, apoi vom discuta și despre plecarea mea de la Steaua. MM poate să caute pe cine vrea, pentru mine nu contează asta", a spus Reghe acum două zile.

2.000.000 €este suma pe care o va câștiga Laurențiu Reghecampf într-un singur sezon ca antrenor al celor de la Al Wahda, echipă cu care ajuns la un acord, dar cu care încă nu a semnat contractul

Sursele Gazetei au dezvăluit în exclusivitate că șansele ca Reghe să mai continue la Steaua sunt zero! "Reghe nu mai rămâne sută la sută! A început deja să-și caute o vilă unde să locuiască împreună cu familia la Dubai. A primit informații și imagini cu mai multe vile din Dubai, iar în cel mai scurt timp trebuie să se decidă asupra locului unde va locui pentru următorii ani.

Oferta de la Al Wahda e clară, propunerea e una extrem de tentantă, două milioane de euro salariul anual, practic de peste 5 ori mai mult faţă de cât are în prezent la FCSB, unde câştigă 360.000 de euro pe sezon. La începutul săptămânii viitoare va semna rezilierea și va pleca din România", sună informațiile GSP.

8 lunieste perioada pe care a petrecut-o Reghecampf la Al Hilal, formație cu care a jucat finala Champions League Asia, dar pe care a pierdut-o într-un mod dramatic în faţa unei echipe din Australia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
936901769693416
Predan Mihai  •  14 Mai 2017, 22:19

Da,chiar nu mai e nici un dubiu ...ca ni se rupe de reghe,mm,becali & fcsb!!!

benise
benise  •  14 Mai 2017, 16:49

Eu sper să plece si Mihai Stoica!

indolentu
indolentu  •  14 Mai 2017, 16:29
Postat de jim_raynor pe 14 Mai 2017, 16:26

te inseli,nu bradpitt tudor era la meciul cu pricina ci un alt fluieras cu simpatii fecesebene,deaconu! tudor afost prezent la un meci pe giulesti in care gealatii fecesebeni au distrus o peluza intreaga lasand-o fara scaune!

corect si n campionatu urmator daca nu gresesc cu tudor arbitru au aruncat si cu scaune si bucati de beton si ala tot n a oprit meciu ca bricheta a tinut cont de disputa pe teren nu cum vor iei mereu prin comisii titluri sau cupe cu comunicatu

Vezi toate comentariile (51)
Comentează