FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Operat, revine la anul! Coșmarul prin care trece un jucător din Liga 1: tijă de titan cu 6 șuruburi în antebraț

Cătălin Straton, pe patul de spital după operația de la clinica de la București
Cătălin Straton, pe patul de spital după operația de la clinica de la București

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 11:29

Cătălin Straton, portarul de 29 de ani al Dunării Călărași, s-a operat de urgență după ce-a suferit o fractură de antebraţ în timpul meciului cu Hermannstadt, 0-1. 

An încheiat complet pentru Cătălin Straton, omul care i-a salvat de mai multe ori pe cei de la Călărași în actualul sezon al Ligii 1. Portarul s-a accidentat grav în timpul meciului cu Hermannstadt și-a avut nevoie urgent de operație.

A fost operat la clinica Provita din Bucureşti, cu diagnosticul fractură cominutivă cubitus drept. "Intervenţia de chirurgia mâinii a decurs fără complicaţii şi a constat în reducerea anatomică a fracturii şi fixarea cu o placă de titan. Doctorul Daniel Vilcioiu s-a ocupat de operație. Am nevoie de două luni de recuperare, dar eu sper ca la mijlocul lunii ianuarie să fiu la antrenamentele echipei.

Am avut un sezon foarte bun în Liga 1, însă a venit acest ghinion. Nu mai am ce să fac acum, trebuie să mă recuperez și să revin pe teren pentru că acolo mă simt cel mai bine", spune Straton.


*Așa arată tija de titan care i-a fost montată lui Straton în mâna dreaptă!

Lui Cătălin i-a fost fixată o tijă de titan cu șase șuruburi. Tija trebuie scoasă în doi ani, dar e nevoie de o nouă operație, ceea ce-l sperie pe Straton.

"Acum, sincer, n-aș vrea să mă operez din nou... Și-așa o să rămână tăietura pe mână de la operația de acum. Important e să-mi revin cât mai rapid și să mă întorc pe teren. Vedem ce o să fie peste doi ani, atunci când trebuie să-mi scot tija din mână", suspină portarul.

4 prezențeîn echipa ideală a Ligii 1 întocmită de LPF a avut Cătălin Straton în actualul sezon competițional, cele mai multe dintre toți jucătorii din prima ligă

Vezi și: Dan Alexa are o cerință urgentă după eșecul cu CS U Craiova: "E obligatoriu!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close