FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Răsturnare de situație: cu cine ar putea semna până la urmă Reghecampf!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 00:31

Laurențiu Reghecampf stă la pândă pentru mai mulţi bani! Cu contractul lui Al Wahda pe masă, antrenorul FCSB e tentat să semneze cu naţionala Emiratelor Arabe Unite, anunță ediția tipărită de azi a Gazetei. 

Interesant e că primul pe lista Federației din Emirate este un alt român, Cosmin Olăroiu!

 Oli are șansele cele mai mari să-l înlocuiască pe Mahdi Ali, care și-a depus demisia în urmă cu o lună, dar antrenorul de 47 de ani a pus condiţii, prima fiind o reformare a întregului fotbal din Emirate, după modelul implementat în Franţa, iar a doua, să i se permită să rămână și pe banca lui Al Ahli, cu care are contract încă un an.

Citește în zori la chioșcuri sau online - AICI - după ora 00:00 cum a ajuns să fie Reghe pe lista scurtă a primei reprezentative a Emiratelor Arabe Unite. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
zarqa
zarqa  •  08 Mai 2017, 15:07

Trei luni și 14 zile este o distanță, un timp, o durată prea lungă, prea mare pt Laurențiu Reghe -Prodan Bllat de a sta, de a rezista la arabi, fie chiar și naționala Emiratelor. Adică este un antrenor îngust.

daweroirl
daweroirl  •  08 Mai 2017, 10:36
Postat de Mihai Andrei pe 08 Mai 2017, 08:35

cit va sta din nou acest non antrenor isi vor da seama rapid din nou ca este slab ca antrenor

Halal exprimare...

cainelup
cainelup  •  08 Mai 2017, 09:47

Acum fara gluma, cred ca iti ajung 3 luni sa fii antrenor la naţionala Emiratelor Arabe Unite si ai terminat cu grijile financiare pe tot restul vietii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează