FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Război total la Astra » Giurgiuvenii l-au reclamat oficial pe Șumudică! Amendă URIAȘĂ pentru antrenor

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 decembrie 2016 13:27

Conducerea clubului Astra a înaintat astăzi către Comisiile FRF cererea de suspendare și amendare a antrenorului Marius Șumudică.

Potrivit surselor GSP.RO, șefii echipei urmează îl amendeze pe antrenor cu 40.000 de euro, 25% din salariu.

Lui Şumudică i se reproşează mai multe lucruri, printre care şi faptul că după meciul cu Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile Europa League, a scandat trivialităţi la adresa Stelei, chiar în vestiar, şi a instigat în acest fel şi jucătorii pentru a face ca el, iar acest lucru e văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu, așa cum Gazeta a anunțat încă de acum 2 săptămâni.

În plus, antrenorului i se reproșează că nu el a calificat echipa în primăvara Europa League. Șefii echipei susțin că meritul este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă.

PERFORMANŢELE LUI ŞUMUDICĂ ÎN ACEST AN, PE BANCA ASTREI:

  • a câştigat titlul, primul din istoria clubului
  • a câştigat Supercupa României
  • a calificat echipa în grupele Europa League, după ce a eliminat-o pe West Ham, 1-1 şi 1-0
  • a făcut 8 puncte în grupă, s-a calificat în primăvară de pe locul 2
  • echipa a vândut pe parcursul anului jucători în valoare de aproape 5 milioane de euro: Enache, Boldrin, Amorim şi Alibec (toţi la Steaua), Budescu (China)
  • bonusurile pentru parcursul din Europa: 4,5 milioane de euro, la care se va adăuga cota de Market Pool, de minimum 2 milioane de euro
  • de pe urma jucătorilor pe care Astra i-a dat României la Euro 2016, clubul din Giurgiu a încasat 420.000 de euro: Lung jr., Găman şi Alibec

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
haideusicfr
haideusicfr  •  31 Decembrie 2016, 20:23

O lume nebuna ,nebuna ..era un film demult..

samertx
samertx  •  31 Decembrie 2016, 01:46
Postat de samertx pe 31 Decembrie 2016, 01:43

„ În plus, antrenorului i se reproșează că nu el a calificat echipa în primăvara Europa League. Șefii echipei susțin că meritul este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă. ” :))

Poate trebuiau să îi pună clauză în contract „ factorii externi determinanți”, nu se poate. Asta-i gluma lui Șumi! :))

samertx
samertx  •  31 Decembrie 2016, 01:43

„ În plus, antrenorului i se reproșează că nu el a calificat echipa în primăvara Europa League. Șefii echipei susțin că meritul este al Viktoriei Plzen, echipă care a învins-o pe Austria Viena în ultimul meci din grupă. ” :))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează