FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic a tăiat în carne vie » Două episoade scandaloase din vestiar

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 15:08

Mircea Rednic a băgat frica în fotbaliștii de la Dinamo care ajunseseră să stea pe internet în mijlocul antrenamentelor la sală.

Dinamoviștii au avut o toamnă de coșmar, cu doar o victorie în cele trei luni ale sezonului, tocmai de aceea au ajuns în zona retrogradării. Echipa a dat semne de revenire la 3-0 cu CSU Craiova. Mircea Rednic a concediat într-o veselie în cele două luni al celui de-al patrulea mandat, iar sursele Gazetei prezintă două episoade ce-au influențat și ele aceste decizii drastice.

"Jucătorii intraseră într-un colaps, motivația s-a pierdut și la antrenamente. Nu mai exista concentrare, iar unii fotbaliști ajunseseră să se uite pe rețelele de socializare în timpul pregătirilor! Adică mai trăgeau un ochi pe telefon între aparatele de la sală. Ceilalți, cărora le păsa de antrenamente, când vedeau își pierdeau și ei concentrarea. Rednic i-a amenințat de la început pe jucători că dacă va vedea astfel de episoade va trece direct la a-i da afară pe cei vinovați", au povestit sursele GSP.

Un alt episod este legat de Armando Cooper. Închizătorul panamez a avut cel puțin cinci antrenamente la care a întârziat: "Știa programul sau cel puțin ar fi trebuit să-l știe fiindcă era transmis public, doar că mijlocașul a ajuns după startul antrenamentului. I s-a atras atenția, o dată, de două ori, de cinci ori. Mai găsea scuze, ba că soția, ba copilul".

Dinamo s-a despărțit de Mezague, care vrea să dea clubul în judecată pentru a mai obține niște bani din vechiul contract, , Grozav, Delorge, Subotici, Penedo și Cooper, iar soarta lui Tade, Popovici și Tîrcoveanu e pecetluită.

"Femei, păcănele, Instagram / Dinamo-i pe ultimul plan" Banner al suporterilor dinamoviști la începutul lunii noiembrie

Citește și:

Pleacă vedeta? Se bagă Becali? Rednic poate pierde printre degete golgheterul lui Dinamo!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
bazileon
bazileon  •  19 Decembrie 2018, 18:24
Postat de juliusmad pe 19 Decembrie 2018, 16:27

:))) vai de capul tau cat de putini si de inepti sunteti. daca te uiti putin pe comentarii ai sa vezi ca primul comentariu este al unui dinamovist care se leaga de Steaua :))))))))))))))). Doamne fereste sa aveti drept de vot, sunteti toata ziua numai cu Steaua in gura :))))

Tu esti un imbatranit in rele, cu o intelegere crepusculara si suporter al unei eche fantoma. Ce om demn de acest nume poate contesta ca gsp e goarna lui Becali si tortionarul lui Dinamo? De care ''steaua'' am putea sa ne mai legam? Du-te, nene, la Marcuta, ingrijeste-ti mintile, de s-o mai putea.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2018, 18:23
Postat de juliusmad pe 19 Decembrie 2018, 16:27

:))) vai de capul tau cat de putini si de inepti sunteti. daca te uiti putin pe comentarii ai sa vezi ca primul comentariu este al unui dinamovist care se leaga de Steaua :))))))))))))))). Doamne fereste sa aveti drept de vot, sunteti toata ziua numai cu Steaua in gura :))))

Stai linistit ***, dinamovistilor nu le-a pasat de *** nici cand era in A, cu atat mai putin acum, cand inoata prin glodul din judeteana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ios_ge
ios_ge  •  19 Decembrie 2018, 17:23
Postat de lapusneanul pe 19 Decembrie 2018, 16:50

edy, articolele si sursele=baba si mitraliera...:)

A tras cu ochiu' la aparatura lu' Vranceanu de interceptat unde gamma din Groapa cat a fost ala sa se pishe. Si pac, i'a luat fatza si'a bagat primu' articolu'.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează