FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Rednic se ia de Patrick Petre după scandalul de la națională: "El nu înțelege" » Înțepături la adresa unui oficial dinamovist + replica acestuia

Articol de , - Publicat miercuri, 22 martie 2017 13:13

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu se află în centrul unui scandal pentru că au băut alcool în avionul care ducea naționala de tineret a României în cantonamentul din Spania. Vezi detalii.

update 15:15

Gabi Răduță a răspuns ironic la declarațiile lui Rednic: "Sunt sigur că Mircea mă apreciază. De când am venit eu la Dinamo, la toate naționalele de juniori au fost convocați câte 4-5 jucători"

Știrea inițială:

Mircea Rednic, fost antrenor al lui Dinamo, îi cunoaște foarte bine pe cei 4 și l-a criticat dur pe Patrick Petre, despre care a spus că i-a creat probleme sezonul trecut. Mai mult, fostul antrenor e ironic cu Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo.

"Se vede școala lui Răduță. Se vede mâna lui. I-a crescut în spiritul fotbalului și al sportului românesc. ;)

Sunt tineri. În afară de Petre, nu am avut probleme cu niciunul, nici cu Dudea și nici cu Nedelcearu. Iar Olteanu m-a surprins prin ce a făcut.

Nu știu ce se întâmplă cu Petre. El are calitate, dar nu ajunge asta. Toată lumea îl promovează pe el, dar el nu înțelege ce șansă i se oferă. Așa nu va ajunge niciodată.

Îmi pare rău pentru el. Are valoare, dar nu ajunge. Am văzut jucători mai talentați ca el, care nu și-au văzut de treabă și care și-au ratat cariera", a spus Rednic pentru GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Primele măsuri la Dinamo! Adunare de urgență la Brașov: sancțiuni pentru cei 4 jucători beți de la națională!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
159273521119211
Florin Popescu  •  23 Martie 2017, 08:30

Strambul doar a antrenat câteva etape în Belgia și deja este acuzat de jocuri de culise așa că nu va mai luați după un impostor

zecs93
zecs93  •  22 Martie 2017, 17:37
Postat de adyy25 pe 22 Martie 2017, 13:23

E buna asta, ca se vede scoala lui dinamo. Culmea e ca si tamas tot din zona aia provine. Chiar si mutu a fost putin pe acolo.... asadar, se transmite.

Inseamna ca MM si Reghe cand sau facut popice la Zurich ce scoala au facut ?? Scoala de arte si meserii ?? :d

563721390500347
Iulian Mitea  •  22 Martie 2017, 17:24

Raduta este un nimeni , este nulitate absoluta , el apreciaza doar mamicile copiilor , are un vocabular din ***, cand am publicat fotografiile cu el , spuneau ca nu sunt adevarate, acest neica nimeniu ajunge sa conduca clubul Dinamo, niciodata nu se va compara cu Mircea Rednic poate au gresit acesti copii , cred ca or sa inteleaga unde joaca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează