FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Reverență pentru Gigi Becali: „A ținut în viață fotbalul românesc, dar să asculte de cei care se pricep!”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2020 10:00

Anghel Iordănescu, desemnat Antrenorul secolului, i-a transmis un mesaj clar finanțatorului FCSB la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, dacă vrea să aibă din nou performanțe, și s-a pronunțat în scandalul CSA Steaua - FCSB. 

- Puiule, de ani de zile avem un scandal mare în România. Pentru tine FCSB e Steaua?
- Nu știu. Să o lămurească media. Să ne spună specialiștii în drept, oamenii care s-au pronunțat.

- Dar tu ce simți?
- Sufletește eu sunt legat de CSA Steaua. Acolo am crescut, acolo m-am format ca om, ca jucător. Nu uita că am ajuns la CSA la zece ani și am continuat la CSA ani buni și după ce mi-am încheiat cariera de antrenor.

„Are și Gigi Becali partea lui de vină”

- Iar FCSB?
- FCSB este clubul lui Gigi Becali. Practic eu cred că pe undeva noi toți trebuie să-i mulțumim lui Gigi Becali, și nu numai pentru FCSB, trebuie să-i mulțumim că ani la rând a ținut în viață fotbalul românesc prin aceste investiții pe care le-a făcut.

- Aici nu ne putem opune.
- El a ajutat fotbalul românesc și alte cluburi să existe, să trăiască. Faptul că FCSB nu reușește în ultima perioadă să obțină performanță e o altă problemă. Aici are și Gigi Becali partea lui de vină. Chiar dacă a investit și a băgat bani cred că ar trebui să aibă o anumită conduită. În sensul că trebuie să mai asculte de cei care se pricep, de cei pe care îi plătește să facă performanță.

„Fotbalul e un capitol închis”

- N-ai vrea să lucrezi cu Gigi Becali?
- N-am cum. Am o anumită vârstă și nu mai vreau să mă întorc! Fotbalul e un capitol închis, ca meserie. Ca antrenor sub nicio formă, niciodată!

- Cu ce echipă ții?
- Eu în primul rând sunt fan al echipei naționale și o să mă vedeți la toate meciurile. Sunt suporter și al echipei unde va antrena Iordănescu jr. Și în tribună la Voluntari. Eu voi merge la meciuri acolo unde cred că spectacolul n-o să lipsească. Printre altele, și la FCSB pentru că îmi place tinerețea de acolo, jucătorii de valoare. Chiar dacă echipa nu performează, îmi place să văd jucători de valoare și de calitate.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU ANGHEL IORDĂNESCU

CITEȘTE ȘI:

CSA Steaua a fost declarată campioană în Liga 4 București și va merge la barajul pentru promovarea în Liga 3.

DINAMO. Încă o problemă pentru „câini” » Jucătorul adus de Anamaria Prodan a făcut plângere la FIFA și cere o sumă importantă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Iulie 2020, 17:41

Tare jos trebuie sa ajunga un antrenor pentru a face "reverente" in fata ciobanului.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Iulie 2020, 14:41

Adevărul e că dacă nu era gigi becali, mersul pe jos și gaura în macaroană, eram pe sfârlă toți. Gigi președinte!!!!!

mario78a
mario78a  •  16 Iulie 2020, 13:53
Postat de Sever Augustin Pop pe 16 Iulie 2020, 13:08

Notorietatea antrenorului Çascheta" este de nivel local.Privind contributia numitului Becali, la fotbalul Romanesc, este negativa sub toate aspectele. FCSB a pierdut toate conexiunile cu Steaua, iar individul abereaza si distruge -posibili- jucatori pe banda rulanta. Altfel spus, trebuie extirpat, din fotbalul Romanesc, acest personaj nociv......

Acum ca a aparut ca investitor si domnisoara Ana Maria Prodan la urmatorul interviu cu ,,Nea Puiu" o sa spuna ca datorita ei si lui Becali fotbalul romanesc respira. Intradevar respira a prostie si marlanie promovata de un *** gsp.ro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează