FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Silviu Lung jr. va semna cu Zenit St. Petersburg! Cît plătesc ruşii şi primele reacţii oficiale!

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 19:23

UPDATE/ Petre Buduru, preşedintele executiv al Astrei, a confirmat informaţia la Radio GSP: "Sîntem în discuţii cu cei de la Zenit, dar nu este nimic semnat. Nu putem să spunem mai multe în acest moment, dar nu mă îngrijorează că s-a aflat. Sînt convins că va fi şi mai motivat cu Steaua"

UPDATE/ Şi presa rusă a prezentat primele reacţii ale lui Werner Baader, impresarul jucătorului: "Pentru Lung, trecerea la campioana Rusiei va fi un mare pas înainte! Portarul este deja la naţionala României şi e gata pentru această schimbare. Potenţialul său îi va permite să lupte pentru un loc în primul 11 la Zenit"

Silviu Lung jr. (23 de ani) este foarte aproape de a semna cu Zenit St. Petersburg, gruparea rusă care a plătit 100 de milioane de euro în această vară pentru Hulk şi Witsel.

Suma pe care ruşii o vor plăti este însă mult mai mică, dar Ioan Niculae a acceptat oferta celor de la Zenit. Astfel, Astra va primi 2 milioane de euro pentru transferul portarului venit gratis de la Universitatea Craiova alături de Găman şi Bărboianu. Mai rămîn de pus la punct doar ultimele formalităţi.

Lung jr. a fost propus la Zenit de către Werner Baader, impresarul jucătorului, cel care l-a mai propus şi la Hamburg în perioada în care juca la Craiova. Chiar şi Ioan Becali a discutat cu Spaletti, antrenorul italian al celor de la Zenit St. Petersburg, pentru a da referinţe despre goalkeeperul selecţionat de Victor Piţurcă la echipa naţională în ultimele meciuri din 2012.

Werner Baader îi mai impresariază pe M'Vila de la Rennes, jucător dorit de Arsenal în această vară, dar şi pe Tino Costa de la Valencia.

1.300.000 de euro este cota lui Lung jr. pe transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
plischi
plischi  •  10 Decembrie 2012, 07:56

este cel mai bun portar din romania!

tigruzzu
tigruzzu  •  10 Decembrie 2012, 01:40
Postat de forumeer pe 10 Decembrie 2012, 00:14

Mai taci, sholdovene, ca iar aberezi! Acum cateva zile scriai ca nu-i adevarat ca presa germana i-a recunoscut meritele Stelei in faptul ca Germania a trecut cu toate cele 7 echipe mai departe. Ghici ce? E ADEVARAT. Kicker a scris despre asta, ia si informeaza-te inainte sa batii campii la tastatura. Apropo, intra si pe forumul lui VfB sa vezi cati nemti scriu "Dank Steaua" sau "Dank Bukarest".

Ți-am explicat că nu TOATĂ PRESA germană a mulțumit 5telei, poate vreun ziar acolo și OVINII de la ziar au generalizat... tu ce ai înțeles? Steaua n-are nici un merit că s-au calificat nemții: ea jucat pentru ea! Dacă pierdea putea fi eliminată sau trebuia să-i mulțumească lui Molde (oricum trebuie să-i mulțumească, prietenii știu de ce).

tigruzzu
tigruzzu  •  10 Decembrie 2012, 01:33
Postat de forumeer pe 10 Decembrie 2012, 00:17

Multa bafta la Zenit, Silviule, sa ajungi mai mare ca taica-tu! . P.S. Zenit are un gafeur batran(Malafeev) ca titular. Sunt sigur ca-i ia Lung Jr. fata inca din primu' sezon!

Habar n-ai despre ce vorbești! Malafeev e idolul fanilor de acolo, un fel de Pancu la Rapid. Are 33 de ani, dar e portar. Nu-l poate scoate nimeni dintre buturi. Mai joacă titular 3-4 ani, dar până atunci Lung se RATEAZĂ/plafonează. Malafeev e de 15 ani la Zenit și a refuzat transferul de câteva ori. A avut o soartă grea (soția și copiii decedați în accident rutier). NU POATE FI SCOS DIN POARTĂ că e revoluție ca în 1917! Poate rușii caută o rezervă și au întrebat niște impresari, dar până la a se interesa anume de Lung-jr tre-să-l observe vreun an. PS. Dai la căutare pe net ”Lung” în rusește - nu există rezultate! Cu-cu! Înțelegi tu...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează