FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Șumudică este în război total cu familia Reghecampf: "Vor să ne distrugă! Au umplut Liga 1 de fini"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 10:20

În această iarnă, Steaua a încercat să îl aducă Constantin Budescu, de la Astra, iar acum negociază pentru Gabi Enache, jucător care a spus că ar vrea să joace la formația roș-albastră.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Şumudică ar fi avut chiar un acces de furie atunci cînd s-a referit la cazul lui Enache în mijlocul colaboratorilor săi din staff:

"Cum să mai lucrez cu Enache, care vrea să devină finul familiei Reghecampf?" ar fi spus Șumudică

Mai mult, "principalul" s-a arătat extrem de revoltat de faptul că Steaua ar fi contactat mai mulţi fotbalişti de-ai săi, pe parcursul acestei ierni.

Într-o discuţie privată cu asistenţii săi, Șumudică ar fi răbufnit, cu trimitere directă la relaţiile pe care soţii Reghecampf le au în rîndul mai multor jucători din România.

"Au vrut să ne distrugă, l-au sunat pe Budescu, dar şi pe Alibec, Enache, Găman şi De Amorim. Nu e posibil aşa ceva. Familia asta a umplut Liga 1 de fini",

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau online pe platforma digitală , materialul integral și află ce decizia luat Șumudică în cazul lui Enache, ce gest a făcut mijlocașul în toamna lui 2015 și ce spune patronul Ioan Niculae despre jucătorul său.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Viața de film a unui fost președinte » Interviu spectaculos cu Mircea Pascu, primul șef FRF și după Revoluție membru al FIFA și UEFA
✓Concluziile după perioada de pregătire a Stelei + Cum va schimba Reghe echipa
✓Dialog cu Săpunaru: "În străinătate, am învățat să fiu serios"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (76)
957174841004227
Roberto Baggio  •  09 Februarie 2016, 20:15

Cat mai suporta romanii FAMIGLIA reghenkamf ? Pana cand acesti doi INFRACTORI vor mai CUMPARA titluri in romania ? ? ?

1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  09 Februarie 2016, 17:40

daca pana acum sumudica imi era antipatic,trebuie sa recunosc ca reghe la intrecut in aroganta.imi este greata sa-l vad la tv pe reghe,sau pe mahalageoica de nevastasa.din fericire pt el ii iese ,cu viitorul a dat 2 suturi pe poarta si a castigat de 2 ori,arogant si plin de el,insa ii iese,rezultatul conteaza.diferenta dintre el si radoi este ca el a reusit sa-l faca pe gigi sa bage mana adanc in buzunar.cu achizitiile facute si eu pot castiga campionatul cu steaua.dar pt aroganta lui m-as bucura sa dea gres.,as vrea ca viitorul sa castige

1192264017469487
Adiu Roiu  •  09 Februarie 2016, 17:10

Sumi cum e cu expresia aia? +++++++Asta inseamna sa fii mafiot+++++++ Te=a cam lovit Reghe ai )))))

Vezi toate comentariile (76)
Comentează
Close