FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA LUI BECALI A DEVENIT FCSB

EXCLUSIV » Surse de la ligă au dezvăluit pentru GSP cui i se va atribui palmaresul Stelei + Care e singura prescurtare acceptată pentru echipa lui Becali

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 00:00

Liga Profesionistă a operat schimbarea numelui Stelei în FCSB, dar a păstrat palmaresul  în contul clubului lui Becali!

Federația a operat oficial schimbarea numelui. Liga le atribuie "fecesebiștilor" și rezultatele dinainte de 2003, anul în care s-a înființat societatea lui Becali. FRF evită să se pronunțe pe subiectul palmaresului.

Surse de la Ligă susțin că rezultatele de dinainte de 2003 îi vor fi atribuite în continuare formației lui Becali, denumită FCSB.

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Ce înseamnă acest lucru în vederea derby-ului de duminică, de ce e palmaresul e miza și ce a anunțat LPF prin adrese către parteneri puteți afla din ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
jalabert
jalabert  •  01 Aprilie 2017, 01:46
Postat de khal_37 pe 31 Martie 2017, 14:00

Ma tantalalilor, ,,fecesebistii'' sunt singurii stelisti adevarati! csa fc steaua sunt doar o clona iar suporterii se vor numi csafecesisti''!

sustinatorii csa stim toti sunt mimanovisti.

khal_37
khal_37  •  31 Martie 2017, 14:00

Ma tantalalilor, ,,fecesebistii'' sunt singurii stelisti adevarati! csa fc steaua sunt doar o clona iar suporterii se vor numi csafecesisti''!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 Martie 2017, 13:06

atata timp cat aceasta echipa a fost luata cu niste acte perfect valabile semnate de notari,avocati,aceasta este continuatoarea stelei din 47,ca sunt multi prosti si rau intentionati,asta e alta poveste ! pai nici eu nu il inghit pe gigi,pt mult rau facut stelei,dar a facut si mult bine,si a dus steaua in primavara europeana de cateva ori,in gr ch league,victorii uriase cu ajax,chelsea,valencia,toate traite pe stadion,semifinala uefa,astea nu se uita niciodata ,a facut mai mult bine decat rau,nu ai cum sa sustii o clona in liga 4 a ,din moment ce steaua nu a retrogradat niciodata,prosti nu o sa fim niciodata ! Forza Steaua,Steaua exista prin noi,suporterii,restul e cancan !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează