FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Transfer de ultimă oră la Steaua! » O vedetă din Liga 1 negociază ACUM cu Becali + primele reacții oficiale

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 09:02

Potrivit surselor GSP.RO, Steaua a început negocierile cu Ciprian Deac, iar discuțiile sunt foarte avansate, jucătorul având șanse foarte mari să vină din vară.

  • După ce a semnat cu Junior Morais, de la Astra, iar Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Lukas Bole de la CSM Poli Iași, Steaua se mai pregătește de încă o lovitură.
  • În linia de mijloc, acolo unde Steaua folosește 3 jucători ofensivi în spatele vârfului, Reghe are mai mulți jucători: Jakolis, Dennis Man, Fl. Tănase și De Amorim.

Mijlocașul ofensiv de 31 de ani a revenit în Gruia la începutul anului, dar ar urma să ajungă la echipa lui Reghe. Fotbalistul ar urma să încaseze un salariu de aproximativ 15.000 de euro pe lună.

700.000 €este cota lui Deac, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Deac a jucat la CFR Cluj, Oțelul, FC Schalke, Rapid, Aktobe și Tobol.

Contactat de GSP.RO, Iuliu Mureșan susține că jucătorul mai are contract cu CFR și în sezonul viitor, dar ar fi dispus să negocieze cu Steaua.

- Care este situația lui Deac?
- Deac mai are contract cu noi și pentru sezonul viitor. Dar are și o clauză potrivit căreia poate pleca. El și-a dorit foarte mult să revină la noi. S-a adaptat foarte bine și este un jucător foarte bun.

- Credeți că va pleca în vară?
- Sunt ceva oferte pentru el. Este un jucător foarte bun, iar CFR este o echipă care relansează jucători care nu sunt în cel mai bun moment al carierei. A fost plecat în Kazahstan și a ieșit din atenție.

- Ar putea ajunge la Steaua? Are vreo ofertă de la Becali?
- Este prea devreme să vorbim de un transfer. Încă nu am primit o ofertă. Suntem dispuși să negociem. Nu i-am stabilit încă un preț.

- Contra Stelei el a avut cel mai slab indice InStat din acest sezon?
-
 El a fost printre cei mai buni. A alergat 12 kilometri. Nu prea a avut reușite, dar știți cum e. Cu echipe mari e mai greu să ai reușite, iar cu echipele mai mici ai reușite mai bune.

Cel mai slab cu Steaua

  • De remarcat este faptul că cele mai slabe meciuri făcute de Deac în 2017 au fost cu Steaua, potrivit indexurilor InStat.

În meciul de la începutul anului, 1-1, Deac a fost eliminat și a avut un index de 290. În meciul de săptămâna trecută, 0-2, Deac a avut din nou o evoluție slabă și a avut un index de 249.

Meci Index
Steaua - CFR 2-0 249
CFR - Steaua 1-1 290 
CSM Iași - CFR 1-2 300
CFR Cluj - ASA 314
CFR - Viitorul 1-0 337

"Am dat gol, dar să nu uităm că la primul gol am greșit eu. Din vina mea a dat gol Steaua. Dar egalul e bun. E un rezultat echitabil" Deac după CFR - Steaua 1-1

Gigi Becali nu a confirmat transferul lui Deac, însă a recunoscut că jucătorul i-a fost propus în iarnă, de către Anamaria.

 "Nu mă interesează să îl aduc pe Deac. Nu am negociat pentru el și nimeni din club nu a vorbit despre el.  Da, mi-a fost propus în iarnă. M-a întrebat Ana dacă-l vreau și a spus că nu. Puteam să-l iau, dar după aceea s-a dus la CFR. Nu am de ce să-l iau", a declarat Becali pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
771545396317549
Eugen Iustin  •  16 Martie 2017, 14:55
Postat de dinamo_fan pe 16 Martie 2017, 13:07

mai sunt 2 saptamani si iar te ascunzi sub pat.

Vedem, vedem.dar locul 6 tot al vostru e.

blatistu49
blatistu49  •  16 Martie 2017, 14:06

a fost improscat din KAZASTANI si CFR ul incearca sa scape de el

blatistu49
blatistu49  •  16 Martie 2017, 14:03

Titularii care au loc sigur la CFR nu pleaca numai ce i improscati expirati deja

Vezi toate comentariile (29)
Comentează