FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Un fost oficial stelist face dezvăluiri despre relația Becali - antrenor: "«Săracul» tremura de emoție să-l ia Gigi" » Vorbește și de MM Stoica: "Are defectul ăsta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 15:11

Narcis Răducan a acordat un amplu interviu pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor și a vorbit despre FCSB.

Fostul conducător la echipe precum FCSB, Unirea Urziceni, Viitorul, Chiajna, Astra și Pandurii a dezvăluit care este problema lui Mihai Stoica atunci când face transferuri.

"MM Stoica are un defect... Defect, poate nu e defect! Îi plac mijlocașii centrali invizibili: Hoban, Pintilii. Pe astfel de jucători îi supraestima când vorbea despre ei. Mie îmi plac driblangiii, mă atrage un astfel de fotbalist și s-ar putea să nu-i mai văd clar defectele", a spus Narcis Răducan pentru Gazeta Sporturilor. 

Răducan a vorbit și despre relația dintre Gigi Becali și antrenorii de la FCSB, dezvăluind că a trebuit să le transmită antrenorilor indicații de la patron.

"Gigi știe că Steaua e o trambulină pentru antrenori și că e o atracție. Eu mi-am dat seama de psihologia tehnicianului care vine la Steaua, că am prins 6 numiri de antrenori numai într-un an! Fiecăruia i se furnică pielea atunci când e ofertat. Se gândește «pot să iau campionatul, că am cei mai buni fotbaliști la dispoziție. Dacă încep bine, mă lasă și Gigi în pace, nu mă bate la cap. Și dacă m-a ajutat Dumnezeu să bifez un titlu, pe urmă oi prinde eu o panaramă de prin Turcia, Arabia sau China!».

Da, Becali mi-a transmis indicații pentru antrenori. De multe ori. Am știut să gestionez situația și când n-am mai știut, am plecat. Trebuie să înțelegeți clar: acolo te duci doar dacă vrei, nu e nicio sclavie! Când oamenii din staff câștigă 5.000, 3.000 de euro pe lună, nu e nicio sclavie! Nu te obligă nimeni să te duci la Steaua. Dimpotrivă, e coadă! Nu e nimeni de compătimit, așa cum se mai spune «săracul X, ce pățește cu Becali!». Nu, «săracul» tremura de emoție să-l ia Gigi!", a adăugat oficialul.

Citește și: EXCLUSIV Primul om de fotbal care îndrăznește să facă un raport lucid despre fiul lui Hagi: ”Ianis nu e top class!”

Citește și: EXCLUSIV Un versat conducător de club din Liga 1 dezvăluie că a discutat cu Negoiță: ”Dinamo sună tentant, dar lumea mă vede stelist!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
marian0904
marian0904  •  03 Februarie 2018, 18:43

Multi o dau la-ntors, o mai lustruiesc, o samponeaza ca sa dea bine. Narcis Raducan spune simplu si direct si, mi se pare, adevarat despre relatia lui Gigi cu angajatii lui de la Steaua. Omul (Gigi) stie foarte bine ca are balta peste si ca atat timp cat are bani (si are!) la el va fi coada.

pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  03 Februarie 2018, 17:56
Postat de indolentuu pe 03 Februarie 2018, 17:49

daca nu iesti cuviincios ce sa ti fac?ai luat fics treistele

Imi cer scuze cu pioșenie

indolentuu
indolentuu  •  03 Februarie 2018, 17:49
Postat de pihus.magnificus. pe 03 Februarie 2018, 17:28

***

daca nu iesti cuviincios ce sa ti fac?ai luat fics treistele

Vezi toate comentariile (22)
Comentează