FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV UPDATE Edi Iordănescu începe în forță! CFR Cluj, acord cu un internațional român pentru transfer

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 10:49

CFR Cluj, campioana României, negociază cu Cristi Săpunaru, apărătorul de 34 de ani, unul dintre favoriții lui Edi Iordănescu.

UPDATE 14:00

Cristi Săpunaru a vorbit pentru GSP.RO despre transferul la CFR Cluj: "Sunt jucătorul lui Kayseri și mai am un an de contract. Nu s-a discutat despre plecarea mea. Mă simt flatat. Campioana României mă dorește, Dar discuția trebuie purtată între cluburi. Deocamdată mai am un an de contract".

Știrea inițială:

Clujul a schimbat antrenorul, dar nu modifică strategia. Clubul din Gruia mizează în continuare pe jucători cu experiență mare și obiectivul principal din vara asta îl constituie achiziționarea lui Cristian Săpunaru. Fundașul de 34 de ani încă e sub contract cu Kayserispor și ar trebui să rupă înțelegerea cu turcii ca să semneze cu CFR.

Campioana a deschis discuțiile și a ajuns la un acord cu Săpunaru, singura condiție mai este ca el să se elibereze de Kayseri, unde antrenor nu mai e Șumudică, cel care l-a convins să meargă în Turcia.

Săpunaru s-a consacrat ca fundaș dreapta, dar Edward îl vrea ca stoper, pe o poziție de pe care va dispărea Kevin Boli, cedat în China pe 3 milioane de euro. Francezul luat de la Viitorul cu 400.000 de euro va merge la formația lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng, și va fi înlocuit de un fundaș mai bătrân cu 8 ani.

Săpunaru și Vinicius vor alcătui un cuplu de fundași centrali de 68 de ani, din moment ce și brazilianul va împlini 34 de ani, în august! 

3 stoperi a folosit Petrescu cel mai des: Vinicius, A. Mureșan și Boli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2018, 13:12

Vinicius a fost cel mai bun fundas central din campionat...nu conteaza varsta, conteaza experienta si cum joaca!

dora
dora  •  18 Iunie 2018, 12:57
Postat de gicab pe 18 Iunie 2018, 11:39

Sapunaru e in ultimele 6 luni de contract?

Are contract pe 2 ani cu Kayserispor.

dora
dora  •  18 Iunie 2018, 12:49

Degeaba au cazut de acord...daca jucatorul e sub contract cu o alta echipa si are un salariu mult mai mare la acea echipa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close