FOTBAL  »  Superliga  »  „CAZUL VALIZA” NEȘTIUT

EXCLUSIV Valiza 2! Ioan Andone vorbește despre banii dați de CFR Cluj lui Dinamo pentru a învinge Steaua: „E posibil orice”

Arpad Paszkany, Ioan Andone și Iuliu Mureșan
Arpad Paszkany, Ioan Andone și Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 20:47

Ioan Andone a comentat afirmațiile lui Cornel Dinu de la GSP LIVE, conform cărora CFR Cluj ar fi dat 400.000 de euro în sezonul 2007-2008 celor de la Dinamo pentru a învinge Steaua. Ardelenii erau în duel la campionat cu formația roș-albastră.

„Și noi aveam prime mari atunci, dar nu-mi aduc aminte să se fi dat bani și altor echipe. Ca antrenor ești concentrat la rezultat, la antrenamente. Nu-mi aduc aminte de alte chestii, dar e posibil orice. Mai multe nu știu”, a declarat Ioan Andone pentru GSP.ro.

Ioan Andone (59 de ani) era în acel moment antrenorul lui CFR Cluj, echipă cu care a și luat campionatul în sezonul respectiv.

REACȚIA LUI Cornel Dinu de la GSP LIVE

 

CITEȘTE ȘI:

De ce sunt importante dezvăluirile lui Dinu? CFR Cluj făcea același lucru pentru care era condamnat Gigi Becali!

 EXCLUSIV Becali reacționează după dezvăluirea lui Cornel Dinu despre banii dați de CFR Cluj: „Becali trebuia să fie la pușcărie. E strigător la cer”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Martie 2019, 00:05

sunt foarte curios daca dupa declaratiile lui dinu,se sesizeaza marele dna ,asa ar fi normal !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează