FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan: „Leo Grozavu nu vrea să mai audă de Dinamo. Anul acesta, „câinii” se bat la retrogradare”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 11:57

Anamaria Prodan a declarat la GSP Live că antrenorul Leo Grozavu nu vrea să mai audă de Dinamo și susține că anul acesta „câinii” s-ar putea lupta pentru evitarea retrogradării.

„Leo nu mai vrea să audă de Dinamo. El a crezut că e ceva foarte serios acolo și că lumea vrea performanță. I-am spus să se ducă fără mine și a spus că așa ceva nu există, că e bărbat și a ales să mergem împreună și la bine, și la greu. Leo n-a insistat să vină la Dinamo, el chiar a refuzat prima ofertă de acolo.

Eu l-am sunat pe Florin Prunea, dar n-a răspuns la telefon. Să nu se creadă că am încercat să-l sar, chiar am încercat să-l sun. Nu știu ce e în interior la ei. Probabil Ionuț Negoiță ar trebui să pună punct acestor speculații. Dacă au ceva cu mine și nu am voie să lucrez cu clubul Dinamo, să iasă și să spună. Ionuț Negoiță e singurul care poate pune capăt acestei nebunii de acolo. Eu respect suporterii lui Dinamo, ei reprezintă cea mai frumoasă galerie. Cred că anul acesta, să dea Dumnezeu să mă înșel, dar Dinamo se va bate la retrogradare”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Conducerea lui Dinamo se înțelesese aseară cu antrenorul Leo Grozavu, dar Florin Prunea, managerul general, a oprit toate tratativele pentru că tehnicianul e impresariat de Anamaria Prodan. (Detalii AICI)

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe e istorie pentru Dinamo! Clubul a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului, iar diseară vine posibilul viitor antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
140760846992807
Ion Moldovan  •  13 August 2019, 00:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tricisport
tricisport  •  12 August 2019, 23:55

Poate ca da, dar nu din cauza ca nu e Leo Grozavu antrenor la noi ;)

1213785285311900
Adrian Ionica  •  12 August 2019, 21:56

Ditamai *** , o *** ***...ieeeesi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează