FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Vladimir Cohn îi face praf pe Florinel Coman și Florin Tănase: „Unul e foarte dezordonat, hazardat, celălalt nu știe să joace fotbal!”

Articol de , - Publicat luni, 17 februarie 2020 12:59

Vladimir Cohn (73 de ani), fostul acționar de la Dinamo, a fost prezent în această dimineață la GSP Live, după derby-ul Dinamo – FCSB 2-1, și i-a criticat foarte dur pe Florinel Coman și Dennis Man.

Chiar dacă Florinel Coman, atacantul FCSB-ului, este cel mai bun marcator din Liga 1 și unul dintre cei mai în formă jucători din campionat, Cohn nu este impresionat de acesta.

11 goluri și 6 pase de golsunt cifrele lui Coman din acest sezon

„Dacă jucătorii de la FCSB erau într-adevăr buni erau plecați de mult. Man e un jucător bun la orice echipă. Coman nu e un jucător bun, e foarte dezordonat, hazardat. Joacă peste tot, în stânga, în centru, înapoi, înainte. Te uiți la Sterling, care joacă cam pe postul lui, are o idee. Coman parcă nu are direcție. 

Pentru mental coaching trebuie să fii capabil să îl recepționezi, nu e simplu. Trebuie să ai o educație, o bază intelectuală care să îți permită să știi ceea ce nu înțelegi, ce ai vrea să înțelegi, să dezvolți. La Coman ce poți să dezvolți?”, a spus Cohn la GSP Live.

Fostul acționar de la Dinamo îl face praf și pe Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, cel care și-a criticat colegii după derby.

„Coman are ceva în cap spre deosebire de Tănase. Declarația lui Tănase de aseară... cred că era în șoc după meci. Declarația de aseară e mai mult o înțepătură la adresa lui, că nu știe să joace fotbal. A făcut două faulturi brutale la Fabbrini, care nu aveau niciun rost. Mi se pare că nu are ce să caute acolo. Îmi pare rău de el, dar..” 

„Am demonstrat că suntem o echipă de puști. Facem greșeli de curtea școlii. Pleacă oamenii de lângă noi, lăsăm mingea să cadă pe la jumătatea terenului. Eu nu am văzut așa ceva la derby-urile din afară”
- declarația lui Florin Tănase, căpitan FCSB, după Derby

Vladimir Cohn e de părere că Florinel Coman ar fi avut o evoluție mai bună sub comanda lui Gică Hagi, la Viitorul.

„Dacă Coman rămânea la Viitorul cred că până acum Hagi îl vindea mult mai bine și mai repede afară. Juca altceva acolo. Eu când l-am văzut prima oară pe Coman, l-am sunat pe Gică Popescu și i-am spus: «Ăsta e jucător de 20 de milioane». Coman la Viitorul și Coman la Steaua sunt două personaje diferite”  

Citește și:

EXCLUSIV // VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
vishnu
vishnu  •  17 Februarie 2020, 23:43
Postat de petre47 pe 17 Februarie 2020, 15:37

Afirmatia "Coman la Viitorul si Coman la FCSB sunt doua personaje diferite" este valabila pentru aproape toti cei veniti de la Viitorul.

Tot aia sunt, au fost umflati temporar de Hagi dupa modelul Ianis.

vishnu
vishnu  •  17 Februarie 2020, 21:33

Acum il nenoroceste si pe Petre.

187405179268701
Georges Scots James  •  17 Februarie 2020, 16:54

daca mai erai implicat la dinamo...comentariul avea ceva efect ,dar asa mare investitor macar taci si priveste.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează