FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 2-1

Explicația lui Stoican pentru gestul ciudat al lui Trică + Atac la adresa fostei echipe: "E normal să câștige când sunt împinși de la spate"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 23:04

Flavius Stoican a văzut meciul dintre Dinamo și Poli Iași, 2-1, din tribunele stadionului Ștefan cel Mare, fiind suspendat.

În locul său pe bancă a stat Eugen Trică, cel care s-a enervat în minutele de prelungire, când Frăsinescu a văzut roșu, și a luat-o prin mijlocul terenului spre cabine.

Antrenorul principal de la Poli Iași susține că lui Trică i s-a făcut rău, acesta fiind motivul pentru care a plecat de pe bancă în direcția vestiarelor prin teren.

"Am avut o discuție cu Eugen Trică și mi-a zis că i-a venit rău și de aceea a luat-o prin teren să ajungă la vestiare", a declarat Stoican la TV Telekom Sport.

Stoican i-a atacat pe cei de la Dinamo, dar n-a uitat nici de arbitrul Sebastian Colțescu: "Ne așteptam ca Dinamo să vrea să aibă inițiativa, dar n-au avut-o nici ei. A fost o primă repriză urâtă. Nu știu dacă a fost penaly acolo. Maniera de arbitraj a fost... Ce să mai zic? Suferim din punct de vedere al jocului. Ne doream cel puțin un punct azi. 

O echipă când e împinsă de la spate e normal să câștige. Vom încerca să ne așezăm din punct de vedere al declarațiilor. Se lasă de înțeles că e mai bine ca noi să nu vrem lucruri mărețe. A fost un meci foarte urât, încâlcit și a mai fost și acest băiat în negru...".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Noiembrie 2017, 09:44

Se cunoaste ca Stoican a fost antrenat de Mircea Lucescu. Are aceeasi atitudine, ca si antrenor, precum mentorul sau: cand pierde, vinovati sunt numai arbitrii. Totul asezonat cu un limbaj virulent, bagabontesc, dincolo de orice limita pana si a bunului simt. Si aceasta atitudine a insuflat-o si stafului si jucatorilor sai. Nu sunt un aparator al arbitrilor, insa aceasta vendeta impotriva lor este inadmisibila si trebuie stopata. Lui Coltescu nu i se poate reprosa decat un singur lucru: ca nu a eliminat mai multi, din randurile oaspetilor! Senzatia mea este ca acest circ a fost de forma, un alibi pentru cedarea voluntara a punctelor catre caini... Iasiul nu merita puncte nici la CFR, nici cu FCSB si nici aseara, acesta este adevarul. Si Stoican si Trica ar trebui amendati si pusi la punct de oficialii clubului moldav!

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Noiembrie 2017, 08:54

Comportamentul ciudat al celor de la Iasi nu inceteaza.

dase
dase  •  26 Noiembrie 2017, 08:05

Nea Stoican, echipa ta a făcut figurație pe teren . Si voi si arbitru i-ati împins de la spate. Unde e atitudinea din meciul cu Steaua ? Ati uitat-o la Iasi? As ca taci *** din gura!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează