FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Facebook-ul dăunează grav fotbaliştilor :) Dansatoarea care i-a înnebunit pe Filip şi Roman: "Strătilă e afemeiat şi îi place alcoolul!"

Strătilă şi Alicia au fost împreună două luni +1   FOTO
Strătilă şi Alicia au fost împreună două luni

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 septembrie 2012 02:17

Alicia Bonita, dansatoarea pe care au încercat să o agaţe puştii Filip şi Roman, a avut o relaţie cu Sorin Strătilă, pe care îl desfiinţează acum.

Dinamoviştii au mai mare succes la fete decît în campionat sau în cupele europene. După ce puştii Alin Roman şi Steliano Filip au încercat să o agaţe pe dansatoarea Alicia Bonita pe Facebook, totul sfîrşindu-se cu injurii şi ameninţări din partea tinerilor fotbalişti, în peisaj a apărut şi Sorin Strătilă. Mijlocaşul care s-a operat la genunchi în această vară s-a recuperat alături de dansatoare, cu care a avut o relaţie de cîteva luni.

"Am vrut cu unul de la Steaua, dar era curvar!"
Alicia Bonita a povestit ieri detalii picante din viaţa extrasportivă a fotbalistului de 25 de ani. "Am început să ies cu Strătilă din iunie, dar el era cu mine şi cu încă zece femei în acelaşi timp. Se folosea mereu de orice ca să se despartă de mine, să mai fie şi cu alta. Înainte de Strătilă, vorbeam cu cineva de la Steaua, dar mi-am dat seama că ăla e prea curvar şi am zis să-i dau o şansă lui Sorin. Nu era aşa frumos, dar cu frumuseţea nu faci casă. La ziua mea a venit cu mîna în fund. A stat cu mine şi cu încă trei fete, cel puţin de care am aflat. A plecat de la ziua mea supărat că nu erau femei libere, ci doar combinate. A plecat în altă parte, cu altele, la o cafenea. Este un afemeiat, mereu iese în oraş şi mereu bea cîte ceva, dar zice că el e cel mai cuminte!"

"Mi-a zis că sînt zîna lui!"
Alicia spune că Strătilă este extrem de posesiv: "Mai e şi tare gelos. Am stat certaţi trei săptămîni pentru că am făcut o poză cu un coleg la mare. Nu aveam voie să vorbesc cu nimeni, îmi controla telefonul şi Facebook-ul. Tuturor fetelor le spune «baby», «iubire» şi «mamă», ca să nu le încurce. Era cu mine în pat şi-şi dădea mesaje cu alta. Eram la Luchin acasă şi nevastă-sa i-a zis lui Strătilă: «Dacă vrei să fii sigur că fata e cuminte, ia-o de nevastă!». Şi el ce credeţi că a zis de faţă cu mine? Că mă ia! Îmi spunea că sînt zîna lui, iubirea lui, dar el umbla cu altele".

Filip şi Roman amendaţi
Pentru faptul că au apărut în presă în scandalul cu dansatoarea Alicia Bonita, Alin Roman şi Steliano Filip vor fi amendaţi de club. Cei doi au fost băgaţi în şedinţă de conducători, nemulţumiţi că au pătat imaginea clubului, şi urmează să fie sancţionaţi financiar în această săptămînă. Ambii au primit un ultim avertisment.

Cum agaţa Strătilă: "Caută-mă pe Google să vezi cine sînt!"

Frînturi din dialogurile dintre Strătilă şi Alicia Bonita:

Strătilă: Buna alicia. pup guritza.
Alicia: Buna. Jucator la dinamo. hmmm, de curiozitate in ce liga esti?
Strătilă: scumpa cautama mai bine pe google, si vb cu mine dak vb... numai vb si cu altii k asa e frumos knd incepi o discutie.
.............................................................................
Alicia: imi lipsesti asa putin
Strătilă: si tu mie, sa ma ei asa de fundulet sa facem dragoste. sa dorm cu urechiusa ta in guritza.
..................................................................
Strătilă: am dat un gol guritza de mondialeeeeeeeee
Alicia: daca dai gol si cu barcelona ai o surpriza delicioasa de la mine
......................................................................
Alicia: cred ca am comiso grav. mi sa umflat traheea si ma doare
Stratilă: ce este aia?
...................................................................

Alicia: Ce afurisit ai fost si tu...sa iti di drumul greu...sa ma chinui la ambitie
Stratilă: K tu nu stii ce-am facut eu aseara
Alicia: Ce ai facut?
Stratilă: Sa te zapzacesc asa...da nu mai iau niciodata
Alicia: Ce sa iei?
Stratilă: Nimic...nu ai vazut k asa sunt mereu
Alicia: Ai fost mai diferit aseara. Si cand ai pauze...termini repede si aseara la al doilea ai tinut mult prea mult si era mereu treaza, deci clar ai luat ceva
Stratilă: hai gata, termina

* Alicia a pus la dispoziţie presei mesajele dintre ea şi Strătilă

Citeşte şi: VIDEO + FOTO Fotbal la bară » Doi dinamovişti au încercat să cheme o dansatoare în cantonament! Dialog FABULOS!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (148)
ray51
ray51  •  07 Aprilie 2019, 09:43

Aceste randuri sunt citite de la pustii din clasa O pana la politicieni, politisti si oameni de afaceri. Bravos GSP! Rivalizezi cu revistele de specialitate. Basca cititori interesati (vezi nr de comentarii).

cneius
cneius  •  06 Aprilie 2019, 13:27

Fascinant

vanelul
vanelul  •  12 Septembrie 2012, 00:38

Cum adica "Stratila e afemeiat si ii place alcoolul"?..."LUI Stratila ii place alcoolul" halal constructie gramaticala. Ziaristi....

Vezi toate comentariile (148)
Comentează