FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fanii CFR-ului au luat foc după cutremurul de la echipă » Poziție tranșantă + amenință că vor boicota meciurile

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 18:05

Situația tensionată din Gruia i-a pus pe jar pe suporterii campioanei, care acuză luptele la nivelul conducerii și amenință cu boicotarea meciurilor.

Cea mai importantă facțiune a clujenilor, Peluza Vișinie, a postat, în urmă cu puțin timp, un comunicat oficial pe pagina de Facebook în care își manifestă poziția față de schimbările majore de la clubul favorit.

"Dorim să ne delimităm de conflictele recente și dezaprobăm în mod public luptele interne care fac rău echipei și nu fac cinste culorilor. Această luptă oarbă pentru putere afectează întreaga familie CFR! Regretăm faptul că în acest conflict a fost prins antrenorul echipei, care nu și-a putut duce proiectul la bun sfârșit. Facem apel la unitate, atât din partea conducerii, cât și a jucătorilor și a suporterilor. Nu uitați că doar #ÎmpreunăSuntemCFR!"

Ne dorim ca lucrurile să redevină la normal în cel mai scurt timp, iar singura luptă de care să avem parte să fie cea din teren, pentru o nouă victorie. În caz contrar, vom boicota meciurile!", anunță vișiniii.

O altă facțiune majoră a " feroviarilor", grupul KVSC își manifestă la rândul său stupefacția vizavi de scandalul iscat la club, regretănd de asemenea sfârșitul prematur al aventurii lui Edward Iordănescu pe banca CFR-ului.

"Se aud multe zvonuri despre conflictul de la echipă, însă până nu aflăm nimic concret, este de prisos să ne pripim cu concluziile."

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  27 Iulie 2018, 08:09
Postat de mandpv964 pe 26 Iulie 2018, 20:33

Sa - ntelegem ca la echipa asta ungureasca "miticii" sunt factorul destabilizator? Bai pui de graur, ultimul titlu ptr singura echipa care - a activat in campionatul ungariei pe vremea mizeriei de diktat, l - a adus un bucurestean! *** (pe frantuzeste, ca asa vorbim noi, miticii, cu civilizatii clujeni)

Păi ce faci mitică? Îi asociezi pe bucureșteni cu miticii?

mandpv964
mandpv964  •  26 Iulie 2018, 20:33
Postat de 1_0_1_0 pe 26 Iulie 2018, 19:49

Ho mă!!!. Gata. Au plecat miticii din conducere, va fi liniște. Nu boicoteaza nimeni nimic. Vom merge la meciuri în continuare.

Sa - ntelegem ca la echipa asta ungureasca "miticii" sunt factorul destabilizator? Bai pui de graur, ultimul titlu ptr singura echipa care - a activat in campionatul ungariei pe vremea mizeriei de diktat, l - a adus un bucurestean! *** (pe frantuzeste, ca asa vorbim noi, miticii, cu civilizatii clujeni)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  26 Iulie 2018, 19:56

Cei 127 de fanatici sustinatori sunt foarte nervosi si ameninta ca vor lipsi echipa de suportul lor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează