FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // PCH lângă investitorii spanioli! Atacul final pentru a cumpăra acțiunile » Ce i-au cerut lui Negoiță

Ionuț Negoiță e gata sâ vândă clubul
Ionuț Negoiță e gata sâ vândă clubul

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 23:04

Peluza Cătălin Hîldan a postat pe pagina de Facebook un comunicat din partea proiectului „Doar Dinamo București”, prin care fanii sunt acționari la club, cu privire la situația actuală a roș-albilor.

În comunicat, cei de la DDB au vorbit despre situația negocierilor dintre Ionuț Negoiță și spaniolii care vor să cumpere clubul în zile viitoare. Suporterii lui Dinamo spun că este vorba de o persoană fizică și de o persoană juridică, explică faptul că vor participa la negocieri și îi cer lui Negoiță să nu se grăbească să vândă clubul, pentru că vor aduce și ei investitori. În plus, fanii spun că ei vor fi cei care vor achita suma de 180.000 de euro pentru ca Dinamo să ia licența de Liga 1.

DDB: „Negoiță să nu se grăbească să vândă clubul”

 „Boardul DDB și-a desemnat specialiștii în domeniul juridic și financiar, într-o delegație condusă de avocatul Sorin Vlădescu pentru a participa la tratativele de preluare a clubului de către o puternică societate din Spania. Trebuie să vă spunem că nu este vorba de un fond de investiții așa cum s-a vehiculat în presă, ci de o persoană juridică alături de o persoană fizică, aceasta din urmă fiind o importantă personalitate în sport și în fotbal.

În ultima perioadă am avut o serie întrevederi cu reprezentanții FC Dinamo 1948 în care am prezentat strategia noastră. Am cerut acționarului majoritar să nu vândă clubul în pripă, pentru că vom veni cu soluții care includ atragerea de investitori puternici.E foarte important faptul că suporterii, cei care vor cel mai mult binele clubului, pot fi consultați înainte de vânzarea clubului. Nu trebuie să depindă totul de decizia unui singur om, care mai este și disperat să scape de echipă în orice condiții.Tot timpul am urmărit salvarea clubului. Deținerea de acțiuni, în sine, este o chestiune secundară. Dar fiind acționari, suporterii sunt consultați în deciziile majore. Acest lucru este important.

Chiar dacă sunt șanse foarte mari ca această tranzacție să se realizeze, în momentul actual nu este timp suficient pentru ca potențialul investitor să rezolve problema licenței. Am convenit ca ProgramDDB să intervină și să achite costul integral pentru obținerea licenței. Nimeni nu ar fi interesat să preia un club ca Dinamo din Liga a 3-a. Îi mulțumim domnului Ioan Andone pentru implicare, pentru colaborarea cu boardul DDB pe parcursul acestor tratative și pentru felul în care a vorbit despre suporteri ca despre cel mai important capital al lui Dinamo”, se arată în comunicatul DDB.

VIDEO Ioan Andone a dat noi detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Managerul unui club din Liga 1 urmează exemplul lui Stanciu: „Îmi fac card DDB! Avem nevoie de echipe ca Dinamo”

Adi Mihalcea, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo! Spaniolii ar vrea să aducă un fost jucător de la Real Madrid pe bancă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (186)
117180969237501
Alexandru Tomescu  •  25 Aprilie 2020, 12:14
Postat de pe 25 Aprilie 2020, 12:01

Trebuia sa incerci sa mergi la scoala! Asa e greu tare sa te dezveti de oile lui gigi ghebosul....heheee..

Postare fara greseala.Sunt CFR-ist nu becaliot.

117180969237501
Alexandru Tomescu  •  25 Aprilie 2020, 12:08
Postat de serghey.kasparov pe 25 Aprilie 2020, 00:59

Va rog sa nu mai transmiteti echipele cu galerie si atmosfera la Televizor, o sa moara de ciuda fcsbisti.

Daca se poate fara atmosfera ca-ti rupe nasul.

 •  25 Aprilie 2020, 12:01
Postat de Alexandru Tomescu pe 25 Aprilie 2020, 11:30

M-am invatat fara Dinamo in play-off.Ar fi pacat sa ma dezvat!

Trebuia sa incerci sa mergi la scoala! Asa e greu tare sa te dezveti de oile lui gigi ghebosul....heheee..

Vezi toate comentariile (186)
Comentează