FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce pregătesc fanii Rapidului la primul meci + Noi atacuri: „Să plece Daniel Niculae!” & „Bergodi ne-a retrogradat”

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 14:00 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 15:10

Continuă tensiunile la Rapid, între Dan Șucu, acționarul majoritar, și suporteri.

După ce s-au arătat deranjați că Dan Șucu îl vrea pe Cristiano Bergodi în locul lui Adrian Mutu, care va merge la Neftchi Baku, suporterii critică acum strategia privind transferurile.

În plus, din informațiile GSP, fanii rapidiști pregătesc și proteste la primele meciuri din noul sezon: nu vor scanda și nu-și vor încuraja echipa în debutul campionatului și plănuiesc să arunce petarde pe teren, ca să fie amendat clubul!

Pe cine ar fi pus Dani Coman antrenor la Rapid: „Mergeam să-l iau cu mașina. Îi aduceam și o geacă mai groasă”
RAPID
Pe cine ar fi pus Dani Coman antrenor la Rapid: „Mergeam să-l iau cu mașina. Îi aduceam și o geacă mai groasă”

Fanii Rapidului continuă războiul cu Dan Șucu

„Noi trebuia să avem pregătiți 5-7 jucători, care, cum s-a terminat campionatul să știe că sunt la Rapid. Dar noi am dormit! Nu am fost pregătiți să ne asigurăm, să acoperim ce aveam nevoie pe posturile deficitare. Am rămas într-un singur atacant.

Deci, nu se lucrează profesionist, așa cum îi place domnului Șucu să spună. Vrea să creeze un club profesionist, dar nu se lucrează profesionist. Dacă vrei să se lucreze profesionist, asigură-te că ai jucătorii, nu să stai să înceapă campionatul și să cauți jucători. 

Trebuia să fim pregătiți cu mult înainte să se termine campionatul în curs. Avem nevoie de niște posturi pe care să le acoperim. Hai să căutăm, hai să ne uităm prin lume... Nu să stăm așa, cu trei zile înainte să căutăm”, a spus Gheorghe Răducan, unul dintre liderii galeriei rapidiste, la Digi Sport Special.

„Să plece Daniel Niculae”

Și Liviu Ungurean, un alt nume important din galeria giuleștenilor, a luat poziție și l-a criticat pe Daniel Niculae, președintele clubului, cel care nu l-ar dori pe Șumudică antrenor.

„Niculae nu ar trebui să își pună orgoliul propriu înaintea Rapidului. Nu cred că asta se întâmplă. Eu vreau să cred că Niculae e destul de echilibrat încât să ia cea mai bună decizie pentru rapidiști. Dacă nu, eu zic că ar cam fi timpul să plece și el de la Rapid că și el e angajat la Rapid. Nu e Rapidul lui Niculae”, a spus Liviu Ungurean, potrivit Prosport.

Îl contestă și pe Bergodi

Liviu Ungurean a avut și un mesaj împotriva italianului Cristiano Bergodi, cel pe care Șucu îl vrea la Rapid.

„Poate mulți dintre voi ați uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanță și a dus Rapidul în Liga a 2-a”, a scris acesta pe Facebook.

VIDEO Rapid s-a întors în țară, după cantonamentul din Slovacia

Citește și:

Florin Prunea îl face praf pe Adrian Mutu: „E jenant să pleci de la Rapid la Neftchi Baku. Pare un antrenor disperat după bani”

Marius Șumudică, mesaj pentru viitorul antrenor al Rapidului: „Nu sunt de acord să facă asta”

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (60)
cris4co
cris4co  •  09 Iulie 2023, 00:11

Eu unul as vrea un alt Antrenor. Cred ca Domnu Sucu ar putea gasi un Antrenor care nu a mai fost la Rapid. Sa aduci unul care a mai fost este ca si cum ne-am intoarce inapoi in timp. Cred ca nu este imposibil de adus Antrenor NOU. Cred ca Domnu Sucu ar putea sa faca asta...ar da peste nas TUTUROR si un tun de imagine...Hai Rapid.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  08 Iulie 2023, 23:00
Postat de Str82HeIL pe 08 Iulie 2023, 14:40

Sa zici ca pleci de la Rapid la Baku și sa crezi ca ai progresat e prostia întruchipata. E clar ca Mutu la fel ca Sumudica și Reghenkampf sunt antrenori de liga 3.

Mutu nu voia neaparat performanta la Rapid, voia sa se lanseze in antrenorat, iar la prima ocazie să plece. Si așa a fost.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  08 Iulie 2023, 22:58
Postat de zetanu pe 08 Iulie 2023, 14:44

Sa creasca? Unde ai vazut tu ca a crescut?

Cine era Mutu inainte? Ma refer in antrenorat. A demonstrat undeva? De aceea am spus ca el nu putea sa se lanseze afara in mod direct ca nu era Zidane, el voia un club unde sa creasca, pentru ca la prima oferta sa fugă. Doar ca a fugit spre Asia, nu spre Europa. Daca avea rabdare un an, putea sa joace in Europa cu Rapid si atunci cine stie...dar el a spus ca ce e in mana nu-i minciuna!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează