FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - MIOVENI 2-1

VIDEO Ce le face Hagi?! Farul trece și de Mioveni și are de două ori mai multe puncte decât FCSB! Clasamentul ACUM

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 23:01 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 23:10

Farul a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-1, și își consolidează poziția de lider în SuperLigă. La meci au fost prezenți 2.348 spectatori.

Liderul a încercat să o ia tare din primele minute pe ultima clasată. Dar, surpriză, galbenii din Mioveni n-au băgat autobaza în poartă și au ieșit la luptă cu liniile mai sus decât de obiciei. Manevra a îngreunat construcția „marinarilor”, care, incomodați de presingul îndrăzneț al „lanternei”, au recurs la neobișnuit de multe pase înapoi.

Marian Aioani, obligat să își schimbe echipamentul în timpul meciului Farul - CS Mioveni! Ce prevede regulamentul
Farul - CS Mioveni
Marian Aioani, obligat să își schimbe echipamentul în timpul meciului Farul - CS Mioveni! Ce prevede regulamentul

În primul sfert oră, trupa lui Hagi și-a creat greu drum spre poarta adversă. Cu toate astea, Farul și-a trecut în cont două ocazii importante, în minutul 9, prin Torje și Larie.

Farul, victorie în fața ultimei clasate

Presiunea gazdelor s-a concretizat în cele din urmă și pe tabelă. O acțiune superbă, în viteză, inițiată de Kiki, continuată de Torje, cu o pasă strălucită cu exteriorul peste fundași, a fost finalizată spectaculos de Alexi Pitu (28). Voleu cu stângul, la colțul lung: 1-0.

N-a urmat galopul de sănătate așteptat de fanii constănțeni. Ultima clasată, condusă de interimarul Marius Stoica (53 de ani), de la Centrul de Copii și Juniori, a egalat surprinzător (37). Pe contră, Daniel Toma a prins apărarea Farului la centrul terenului și i-a pasat în profunzime lui Carnat. Fostul atacant crescut la Academia Hagi l-a pierdut pe drum pe M. Popescu, a intrat în careu și l-a executat pe Aioani, 1-1.

Farul a controlat jocul în căutarea golului izbăvitor, dar marile șanse s-au lăsat așteptate. Un șut din unghi al lui Denis Alibec a prefațat reușita lui Robert Moldoveanu, atacantul introdus inspirat de Hagi în minutul 80. La prima apariție în careul advers, fostul dinamovist a reluat din prima o pasă primită de la același Torje.

Clasamentul actualizat din Liga 1: Farul, lider autoritar

Farul rămâne invincibilă pe teren propriu, ajunge la 40 de puncte, de două ori mai multe decât FCSB!, și își mărește avansul față de urmăritoarea Rapid la 8 lungimi. CS Mioveni rămâne cu 8 puncte, pe ultima poziție.

FINAL » Farul - CS Mioveni 2-1

Farul - CS Mioveni, echipe de start

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluță, Grameni - Torje, Alibec, A. Pitu 
Rezerve: Buzbuchi - Mboko, Corinus, Borza, Casap, Grobry, R. Moldoveanu, L. Andronache, Al. Stoian 
Antrenor: Gheorghe Hagi 

CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Al. Iacob, Burnea - Oancea, D. Toma, Lixandru, V. Pop, Șerbănică - Carnat, Krasniqi 
Rezerve: V. Sima - Trif, C. Ene, M. Panait, Rădescu, Coșereanu, A. Burlacu, C. Dumitru, Antal 
Antrenor: Marius Stoica 

Stadion: Complex Sportiv Academia Hagi - teren principal, Ovidiu 
Arbitru: George Vidican / Asistenți: Bogdan Gheorghe și Adrian Vornicu 
Arbitru VAR: Andrei Chivulete / Arbitru AVAR: Vlad Bârleanu

Citește și alte știri din Liga 1: 

Mihai Pintilii, despre moștenirea lăsată de Becali și Dică: „Așa au hotărât conducerea și fostul staff. E păcat să te faci de râs!”

Miza din plan secund a derby-ului FCSB - Rapid: trece București peste Cluj și Craiova?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
tororosso
tororosso  •  05 Noiembrie 2022, 17:39

Hagi nu le face nimic . FRF-ul le fac cărțile că deeee trebuie și Hagi să mănânce un campionat . Fotbal de *** turcesc ...campionat idem .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shw01
shw01  •  05 Noiembrie 2022, 12:19
Postat de supereduardo10 pe 05 Noiembrie 2022, 00:19

Esti p.st rau da rau de tot :))) Am spus toti se dau din fata unei echipe slabe rau asa e ordiu...ce arbitrii ce Rapid. da aplauda ca esti un aplaudac habarnist marea echipa a Farului. Ne mai si face frIERICI jucand cu jucatori de 14 ani in teren, E mare rau echipa astaeste? :))) Vai de steaua ta vezi mahh uite-te la popice ca la fotbal nu ai ce cayta daca pui boticul la asa aranjamente

Hai ca ti-ai batut putin joc de limba romana.

Caraghete
Caraghete  •  05 Noiembrie 2022, 12:00
Postat de zetanu pe 04 Noiembrie 2022, 23:06

Farul e cam in pierdere de viteza. Meciul de azi e un exemplu graitor. Daca o tine tot asa nu au nicio sansa la campionat dupa injumatatirea punctelor. Returul e mult mai greu, iar in playoff e pe viata si pe moarte.

Tu, cu ce echipa ti ?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează