FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 1-0

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit de jucători după înfrângerea cu Farul: „Nu am încercat să jucăm. Nu am avut ambiție și determinare”

Laurențiu Reghecampf
Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 17:55 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 18:27

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. La finalul partidei, antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, a comentat jocul slab al echipei sale.

„Nu am avut posesia, nu am încercat să jucăm. Foarte multe pase greșite, primim golul la o fază la care sunt 3 sau 4 greșeli pe care le facem consecutiv. N-am avut determinare, n-am avut ambiție și în momentul în care am avut anumite faze nu le-am fructificat. 

Schimbările pe care le-am făcut nu au adus un plus, ba chiar au adus un minus. Un joc slab făcut de noi. O să discut cu jucătorii, o să analizăm acest meci. Nu e normal, veneam după o perioadă bună, dar se întâmplă. Fotbalul se joacă pe goluri și dacă ai o zi mai puțin bună nu poți să pierzi acest meci. 

Ai avut șansă în final să marchezi și să câștigi. Au fost foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut cum trebuie. Am pregătit jucătorii și i-am atenționat după fiecare etapă să dea mai mult, pentru că adversarii se vor pregăti mult mai bine și astăzi cei de la Farul au avut mai multă ambiție decât noi. 

În fotbal se poate întâmpla orice, nu e momentul cel mai bun pentru noi să pierdem acest meci. Aveam nevoie de 3 puncte și din acest motiv sunt puțin dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat pe teren”, a declarat Laurențiu Reghecampf la flash interviu.

„Regele” > Reghe » Farul o învinge pe CSU Craiova și oprește seria fantastică a oltenilor

CSU Craiova a ratat prima ocazie a întâlnirii în minutul 12, când Markovic a reluat cu capul peste din câțiva metri. Tot oaspeții au fost mai periculoși, dar centrarea periculoasă trimisă de Andrei Ivan nu a avut niciun destinatar (36). 

Trupa lui Reghecampf putea intra în avantaj la pauză, doar că Aioani l-a blocat perfect pe Markovic, scăpat din marcajul lui Ghiță (44). 

Partea secundă a aparținut gazdelor. Alexi Pitu era aproape să-l surprindă pe Pigliacelli cu o centrare șutată (54), în vreme ce George Ganea și Jefte Betancor au fost blocați în ultimul moment de apărătorii oltenilor, chiar înainte să finalizeze. 

Până la urmă, dominarea Farului a fost fructificată de Adrian Petre, abia introdus pe teren (77). La locul potrivit, atacantul reinventat de Hagi a primit excelent în fața porții de la Ely Fernandes și nu a iertat!

Apoi, CS Universitatea Craiova a alergat după egalare. Cel mai aproape de gol a fost în minutul 90: din apropiere, Andrei Ivan, golgeterul alb-albaștrilor, l-a luat la țintă pe Aioani.

Farul învinge și oprește astfel seria CS Universității de 5 succese la rând în Liga 1 (7 în toate competițiile).

Clasamentul actualizat din Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
suporterucv
suporterucv  •  08 Noiembrie 2021, 13:59

Daca vom reusi (noi suporterii) sa ne scoatem titlul din cap si vom avea ca obiectiv locul 3, nu vom mai fi asa suparati :))

sorinvision
sorinvision  •  08 Noiembrie 2021, 10:38

Despre acest meci. 1. Craiova are un lot superior celor de la Farul insa am asistat la o romaneasca facuta de juveti. Dupa 5 victorii cu echipe modeste, ne-am crezut deja galactici si am crezut ca victoria o sa vina sub forma de cadou. Nu a fost asa si am obtinut ce am meritat pentru jocul prestat. ZERO fotbal, ZERO puncte. 2. Gica Hagi, dupa fiecare meci cu FCSB isi stirbeste cate putin din blazon. In loc de Gica Grande Hagi o sa i se spuna Gica Blatinio Hagi. Pacat, mare pacat. Iar pacatul si mai mare este ca Gica Popescu, in loc sa stea in Oltenia si sa faca o scoala de fotbal adevarata, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2028707744052775
Lupul Singuratic  •  08 Noiembrie 2021, 04:27
Postat de dexter3 pe 07 Noiembrie 2021, 20:07

De ce sa castige Craiova(am zis Craiova, nu Univeritatea!) titlul si dupa aia sa ne faca de ras in Europa cu echipe din Albania sau Georgia???

Sunt cateva "masele" stricate la Universitatea, care din pricina patronului probabil , prin echipa ca titulari etapa de etapa: Nistor- responsabil cu pasele la adversar ; Gustavo- maruntel ,cam ratacit in teren, intra cu mingea in picioarele adversarilor si este si usor de depasit ; Screciu - cam greoi in aparare ( in meciul cu Mioveni l-au pierdut pe drum atacantii adversi); Pigliacelli- ramas doar cu jocul de picior , a uitat sa fie portar; Balasa- se mula pe stilul Ouzunidis ; in meciuri cu echipe care joaca in forta/ viteza este clar depasit. In meciul cu Viitorul ca si in cel care va urma cu FCSB , cu echipe care vor pune presiune pe aparare, vom redescoperi aceeasi fragilitate ca in trecut. Viitorul a aglomerat repede spatiile , s-a miscat mult, nu a lasat adversarul sa gandeasca si sa se organizeze si s-a vazut unde este suferinta din jocul CSU.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează