FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

„FCSB nu e suficient de matură! Are niște amnezii în joc” » Cum a reușit Farul să se impună în finala pentru titlu

FOTO: Raed Krishan +38   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 10:34 / Actualizat luni, 22 mai 2023 11:20

După Farul - FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi, Florin Răducioiu a analizat prestația celor două formații.

Fostul mare atacant a lăudat jocul formației din Constanța și este de părere că FCSB are de suferit din cauza fluctuațiilor mari de formă, dar și din cauza greșelilor individuale.

Soția lui Hagi, apariție rară la sărbătoarea de titlu! Răducioiu a glumit în studio: „Acum, poate să facă asta”
FARUL
Soția lui Hagi, apariție rară la sărbătoarea de titlu! Răducioiu a glumit în studio: „Acum, poate să facă asta”

Concluziile lui Florin Răducioiu după Farul - FCSB

„Farul este bestia neagră a celor de a FCSB. E clar că știe să profite de greșeli. Nu ar fi just să dăm vina pe Târnovanu, nu e corect să-l găsim pe el vinovant. A greșit într-un moment culminant, dar a avut un sezon foarte bun. 

+14 FOTO

E de gândit și trebuie înțeles de ce FCSB are aceste amnezii. Nu știum cum să le spun, fluctuații. Ceva în joc nu merge. Sunt fluctuații foarte mari și le-au fost fatale. FCSB nu e suficient de matură pentru a lua titlul

Acum a câștigat o filozofie de joc, un stil de joc. Farul a dominat campionatul prin acest joc extrem de frumos și eficient”, a declarat Florin Răducioiu la PrimaSport.

Cele mai bune echipe, ambele în formă, un fotbal bun. Ne-am dorit fotbal, niciuna nu s-a apărat. Am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultate cu formații foarte bune. Știam că publicul ne împinge pe toți. E o zi frumoasă, o vom pune în ramă! Am crezut tot timpul în noi, ne-am apărat bine, am ieșit bine cu mingea. Am avut de toate azi, chiar dacă am început prost. Avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri. Bravo lor, fotbaliștilor!

- Gică Hagi

VIDEO DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Citește și: 

Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime

„Mă gândeam la meciul de la Middlesbrough” » Concluzia după Farul - FCSB: „Fotbalul a fost premiat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
laser16
laser16  •  22 Mai 2023, 11:58

Culegi ceea ce semeni. Becali se crede mare antrenor si mare scouter. Cei din jurul sau sunt doar niste profitori habarnisti. Pacat de unii dintre fotbalisti care chiar au talent dar nu are cine sa-i cizeleze la FCSB. Daca era cu adevarat inteligent, Becali aducea profesionisti atat in management cat si pe banca tehnica. Rezultatele erau cu siguranta altele. Despre jucatori? Nu au personalitate, sunt foarte fluctuanti si cum zicea si Becali, nu au barbatie. Portarii nu dau siguranta, aparatorii pare ca nu se cunosc intre ei, mijlocasii par certati si cu fundasii si cu atacantii iar in atac este doar italianul. Nu poti avea pretentii cu asa fotbalisti. Cei care i-au adus ar trebui sa plece. As renunta imediat la Dawa, Cristea, Cretu, Harut, Oaida, Sorescu, Cordea, Miculescu, Omrani, Nikolov si MM. Cel din urma mi se pare cel mai nociv personaj pentru echipa asta.

magic4ever
magic4ever  •  22 Mai 2023, 11:42

Fcsb nu are valoare si este o echipa supraevaluata care are niste "perle" de plastic...cand il mai aud si pe marele analist Ilie Dumitrescu ca ii ridica in slavi pe jucatorii de la Fcsb ca au personalitate si sunt valorosi....total fals, au demonstrat cu Farul ca sunt si vor ramane niste anonimi care nu vor castiga nimic in cariera si o sa piarda titlul an de an!

Moshu
Moshu  •  22 Mai 2023, 11:41

Unde-s mai aia care vorbesc "de bine" despre Hagi ? Nu se pricepe doar la managementul echipei de fotbal,vad ca-i si "baiat de comitet" la distractie, stie sa o faca faina si aia !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează