FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Suspiciuni înainte de Farul - FCU Craiova » Măsură de urgență luată de Mititelu: „Are legături cu echipa lui Hagi”

Gică Hagi, patron-antrenor Farul
Gică Hagi, patron-antrenor Farul

Articol de - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 12:47 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 14:05

În dimineața meciului dintre Farul și FCU Craiova, oltenii au solicitat recuzarea „centralului” Ionuț Coza (42 de ani), delegat de CCA să conducă partida de la Ovidiu.

  • Meciul Farul - FCU Craiova este programat în această seară, la ora 20:00, va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.
  • CCA i-a delegat la acest duel pe „centralul” Ionuț Coza, asistenții George Neacșu și Andrei Constantinescu, plus Andrei Chivulete în postura de arbitru de rezervă.

În această dimineață, în ziua meciului cu Farul, conducerea celor de la FCU Craiova a trimis la FRF și CCA o cerere de recuzare pentru arbitrul Ionuț Coza, domiciliat în localitatea Cernica, din Ilfov.

Becali susține că FCSB și-a găsit stadion: „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie”
FCSB
Becali susține că FCSB și-a găsit stadion: „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie”

Suspiciuni înainte de Farul - FCU Craiova

Cum își justifică oltenii cererea de recuzare?

În primul rând, acuză că Ionuț Coza ar fi favorizat-o pe Farul la meciul tur din sezonul regulat, FCU Craiova - Farul 1-1, când dobrogenii au egalat pe final, dintr-un penalty transformat de Adrian Petre, considerat „inexistent” de tabăra nou-promovatei.

7este nota primită de Ionuț Coza în Gazeta Sporturilor pentru prestația din FCU - Farul 1-1

Suspiciuni înainte de Farul - FCU Craiova » Măsură de urgență luată de Mititelu: „Are legături cu echipa lui Hagi”
Ionuț Coza // foto: Imago Images

FCU Craiova a solicitat recuzarea lui Ionuț Coza 

Pe deasupra, din informațiile GSP.ro, în cererea clubului ar mai exista ca motiv acuzația că Ionuț Coza ar fi un apropiat al Farului. Oltenii susțin că arbitrul ar fi fost surprins de martori în incinta bazei clubului și că ar face recuperarea la hotelul deținut de Gică Hagi în Mamaia, Iaki.

FCU Craiova îl acuză pe Coza și că ar fi dezavantajat-o în sezonul trecut, în Liga 2, când a acordat un penalty Petrolului în meciul de la Ploiești din octombrie 2020, câștigat de olteni la limită, 1-0.

Oltenii susțin că au depus cererea în dimineața meciului pentru că abia astăzi ar fi aflat numele arbitrului delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor.

Având în vedere că cererea a venit în ziua meciului, probabilitatea ca CCA să dea curs solicitării oltenilor este infimă.

Și Gică Hagi l-a acuzat pe Coza 

Pe 12 decembrie, după Sepsi OSK - Farul 1-0, Gică Hagi a răbufnit la adresa brigăzii conduse de Ionuț Coza.

„Eu zic că am dat gol valabil, am marcat în prima repriză. Nu a fost gol valabil? A, nu știți? La alții știți, la noi, nu. Ok, am marcat și nu că nu a fost validat, a fost gol valabil. Poate am avut și noi un penalty”, „tuna” Hagi.

Ce-l nemulțumise pe „Rege”? Pe parcursul primei reprize, Sepsi OSK a primit penalty după un contact între portarul Marian Aioani și mijlocașul Nicolae Păun.

Pe o centrare venită dintr-o lovitură liberă, Aioani a ieșit la marginea careului de 6 metri pentru a boxa mingea. Portarul șterge ușor mingea, apoi îl busculează pe Păun. Constănțeniii au protestat vehement. Inclusiv Gică Hagi s-a ridicat de pe bancă și i-a cerut explicații arbitrului de rezervă.

A doua fază complicată s-a petrecut în minutul 20. Ely Fernandes a combinat rapid cu Jefte, a driblat portarul și a trimis în plasă. De la margine a venit o semnalizare târzie de ofsaid, a asistentului Mihai Marica.

7este nota primită de Ionuț Coza în Gazeta Sporturilor pentru prestația de la Sf. Gheorghe

Dinamo, la un pas să transfere un fost fundaș de la Marseille! Fotbalistul e în drum spre București + Negocierile cu atacantul din Ligue 2 s-au blocat!

Iftime a adus înlocuitor pentru Racovițan! Contract pe 3 ani și jumătate + Toate sumele implicate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
george.br
george.br  •  24 Ianuarie 2022, 21:05
Postat de caravela pe 24 Ianuarie 2022, 18:24

Apelativul chiar este jignitor si nu era nevoie sa-ti spuna unul sau altul asta, trebuia sa te simti.

Dar "mititeii" cum ti se pare??

caravela
caravela  •  24 Ianuarie 2022, 18:37

In afara lui Balan care a marcat 5 goluri, ceilalti fotbalisti din atacul lui FCU n-au reusit mai nimic. FCU are penultimul atac din liga I, doar Chindia are mai putine goluri marcate . In atac trebuie sa surpinda Craiova; cei de la Farul se asteapta ca FCU sa se apare tot meciul si sa nu le puna prea multe probleme in atac.

caravela
caravela  •  24 Ianuarie 2022, 18:26
Postat de m4blue88 pe 24 Ianuarie 2022, 18:03

Mititeii se tem de arbitru dar ei sunt străini de fotbal. Băi neică, numai cu scandal nu merge nicăieri!

Delegarea acestui arbitru chiar este dubioasa. Vom vedea in timpul meciului daca avea sau nu dreptate Mititelu. Antecedentele nu-i sunt deloc favorabile acestui arbitru.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close