FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Farul, gata să vândă încă un jucător important » Anunțul lui Gică Popescu: „Să vină cu ofertele”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 16:15 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 16:56

Gică Popescu, președintele Farului, a anunțat că formația sa este dispusă să renunțe la mijlocașul Alexi Pitu (20 de ani).

După ce a impresionat în acest sezon în Liga 1, iar Gică Popescu l-a cerut la naționala de seniori pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, Alexi Pitu are posibilitatea să plece de la Farul, în cazul în care echipa primește o ofertă mulțumitoare.

De aici se produce și se cosmetizează Campionatul Mondial » GSP, insider în camera de comandă de la Centrul Media din Doha: „Ai impresia că te afli la NASA”
MEDIA
De aici se produce și se cosmetizează Campionatul Mondial » GSP, insider în camera de comandă de la Centrul Media din Doha: „Ai impresia că te afli la NASA”

Farul, gata să-l vândă pe Alexi Pitu

Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1 sau echipe de afară pe Pitu. 

A avut o jumătate de sezon foarte bună. Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze. Are trei goluri, ceea ce nu avea în sezoanele anterioare. 

Echipele să vină cu oferte și să le pună pe masă. Până acum, doar zvonuri.

N-am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine. Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece", a spus Gică Popescu la OrangeSport.

9 goluria produs Pitu în actuala ediție de Liga 1, fiind depășit la acest capitol doar de Ciprian Deac (10) și Andrea Compagno (12)

Alexi Pitu, sezon excelent la Farul

În primele 4 sezoane în Liga 1, Pitu nu marcase niciodată în decurs de 63 de meciuri oficiale! El oferise 6 pase decisive.

Ei bine, în actuala stagiune, în doar 16 partide, Alexi și-a depășit realizările cumulate din toate celelalte ediții de campionat! A marcat de 4 ori, a oferit nu mai puțin de 5 assisturi și a devenit un fotbalist esențial pentru Farul, liderul Superligii.

Am muncit doi ani cu el, trebuia să-i dezvolt personalitatea. Am făcut-o, acum e bărbat, are personalitate, bravo lui! Sezonul ăsta e unul dintre cei mai buni. A fost cel mai bun la 2002, i-a fost greu ulterior, pentru că l-am trecut din bandă în centru. Acum simte mai multe zone, are personalitate, eu zic că e pe un drum foarte bun.

 - Gică Hagi

VIDEO  Gheorghe Hagi: „Vreau să merg la Campionatul Mondial din Qatar”

Citește și:

100 de ani de la nașterea lui Valentin Stănescu, antrenorul care a eliminat Barcelona cu Steaua, Interul cu Dinamo, Leeds cu Craiova, dar care a iubit cu adevărat doar Rapidul

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Bancu » Mihai Rotaru vrea un jucător din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  21 Noiembrie 2022, 14:10

il ia Gigi cu 6-700 mii, da 2-3 goluri cu Mioveni si Voluntari, ca apoi ii va pune clauza de 100 mil euro ... deja stim "traseul" ... saracul; ar face bine sa ramana langa Hagi, pana vine o oferta din Polonia sau Belgia ,..

carol_k
carol_k  •  20 Noiembrie 2022, 20:49

O sa vina Becali la pomana, cu o jumatate de milion de euro.

lulu
lulu  •  20 Noiembrie 2022, 19:31

Am auzit că iar își schimbă numele,din Farul în O.N.T.Hagi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează