FOTBAL  »  Superliga  »  AMENZI

Se întâmplă în Superligă » Fotbaliști amendați de propriul club cu 800 de lei dintr-un motiv incredibil

FC Argeș își amendează cu 800 de lei fotbaliștii care au plecat de la stadion în ziua unui meci din campionat  / foto: Ionuț Tăbultoc
FC Argeș își amendează cu 800 de lei fotbaliștii care au plecat de la stadion în ziua unui meci din campionat / foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 14:06 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 14:11

FC Argeș a avut câștig de cauză la Comisia de Disciplină într-o speță mai rar întâlnită în fotbalul românesc. Clubul din Trivale și-a amendat trei jucători după ce aceștia au „îndrăznit” să plece de la stadion în ziua unui meci din campionat. 

Cazul s-a judecat la Comisia de Disciplină, iar fotbaliștii sunt acum buni de plată. Internaționalul din Madagascar Dorian Bertrand, fundașul Alin Dobrosavlevici și bulgarul Martyn Raynov, plecat între timp de la echipă, trebuie să plătească, fiecare, o amendă în valoare de 800 de lei.

ACS Campionii FC Argeș vs. Dobrosavlevici Alin - Ratificare sancțiune disciplinară - Termen 1.03.2023. 
ACS Campionii FC Argeș vs. Martin Raynov - Ratificare sancțiune disciplinară – Termen 1.03.2023. 
ACS Campionii FC Argeș vs. Dorian Bertrand - Ratificare sancțiune disciplinară - Termen 1.03.2023.

- Decizii ale Comisiei de Disciplină a FRF – 22.02.2023

FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF

GSP.ro a scris despre intenția de „răzbunare” a clubului piteștean în luna octombrie, înainte ca Federația să înceapă să judece speța.

Surse din conducerea alb-violeților explicau la acel moment felul în care au călcat strâmb jucătorii în cauză: „La un meci pe teren propriu au fost văzuți de angajații clubului cum au plecat acasă când a început partida. S-a luat, astfel, decizia de a fi sancționați”.

În cazurile lui Raynov și Dobrosavlevici, este vorba despre partida cu FCU Craiova de pe 12 august, când cei doi au plecat acasă chiar înaintea fluierului de start, după ce au văzut că nu figurează pe foaia de joc. Bertrand a jucat atunci, dar a fost accidentat la toate meciurile din luna septembrie. A revenit la început de octombrie, la 2-3 cu FCSB.

VIDEO Toate informațiile înainte de FC Argeș - FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

„Ce să plătesc, mă? Nu sunt mulțumit!” » Becali se gândește să renunțe la un titular de la FCSB: „O să vorbesc cu Pintilii”

Florinel Coman, pus sub învinuire în dosarul penal deschis pe numele lui în urmă cu doi ani » Cum încearcă să-l salveze avocații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  23 Februarie 2023, 14:41

Bai Marinescule!!! :)))) "Internaționalul din Madagascar Dorian Bertrand, fundașul Alin Dobrosavlevici și bulgarul Martyn Raynov" - deci un international,un fundas si un bulgar intra intr-un bar :)))))) Voi sunteti mai hazlii ca aia de la TNR si Kamikaze la un loc. Un cancanist,un gesepist si un gigist intra in lift... :))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează