FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR 0-6

Ciprian Deac, mesaj clar pentru colegi înaintea finalului de sezon: „Nu există locul 2 pentru acest club!” + așteaptă ajutor din partea Craiovei

Ciprian Deac
Ciprian Deac

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 22:30 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 23:10

La fix 50 de ani de la câștigarea primului titlu, FC Argeș a fost spulberată pe teren propriu de CFR Cluj, scor 0-6, în etapa #8 din play-off. Ciprian Deac, mijlocașul ardelenilor, așteaptă ajutor din partea celor de la CSU Craiova în lupta la titlu cu FCSB.

După succesul din „Trivale”, CFR a scos-o matematic din cursa pentru titlu pe CSU Craiova. Acum, clujenii se așteaptă la formația lui Laurențiu Reghecampf. 

Două recorduri stabilite azi de CFR Cluj » Seară istorică pentru Petrescu și formația din Gruia
FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-6
Două recorduri stabilite azi de CFR Cluj » Seară istorică pentru Petrescu și formația din Gruia

„De când joc eu aici tot timpul a fost presiune. Mai ales anul acesta pentru că am condus tot timpul și dacă vom rata campionatul doar noi vom fi de vină. Toată lumea înainte să începem play-off-ul vorbea de noi că suntem deja campioni, dar cum vedeți, în fotbal este plin de surprize. 

Într-adevăr nu am mai arătat acea formă din timpul campionatului, am pierdut doău meciuri în play-off și după cum vedeți orice înfrângere te costă foarte mult în play-off. Preferam și un 1-0, importante sunt cele 3 puncte. Mai sunt două meciuri și ne trebuia neapărat victoria. 

S-a văzut la început o presiune pe noi, e clar pentru că am munict un an de zile și acum la final de campionat toată munca noastră se va vedea. Aici locul 2 e o adevărată înfrângere, nu există locul 2 pentru acest club. 

Este și normal la cât a investit patronul nostru, cred că în momentul de față suntem clubul cu cele mai bune condiții și cele mai mari salarii și e normal să fie obiective foarte mari și presiune pe noi. Am avut 24 de meciuri fără înfrângere, după prima înfrângere am avut ședințe, se dereglase tot sistemul nostru”, a declarat Ciprian Deac la Orange TV.

Ciprian Deac, despre CSU Craiova - FCSB: „Nu re loc să ne ascundem, ne dorim foarte mult să câștige Craiova”

Mijlocașul ardelenilor a vorbit și despre derby-ul dintre CSU Craiova și FCSB de duminică seară. Deac le ține pumnul oltenilor în meciul contra trupei lui Toni Petrea, aflată acum la 5 puncte în spatele CFR-ului.

Nu are loc să ne ascundem, ne dorim foarte mult să câștige Craiova. Mâine seară le vom ține pumnii. Craiova a arătat în ultimele meciuri o altă forță, au marcat multe goluri, au câștigat multe meciuri și pot să bată orice echipă. 

Ei vor lupta pentru locul 2, după cum au și declarat. Obiectivul lor e locul 2 și mâine au șansa să se apropie”, a mai precizat Deac.

Cele mai tari imagini din FC Argeș - CFR Cluj

+25 FOTO

Citește și:

Ludovic Orban intervine hotărât în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Decizia corectă nu poate fi decât una singură”
FCSB - CFR CLUJ
Ludovic Orban intervine hotărât în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Decizia corectă nu poate fi decât una singură”
FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”
FC ARGEȘ
FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
03101956
03101956  •  08 Mai 2022, 08:36

Celebrul Deaaaaac! Sa-i ajute Craiova, chiar toata Romania sa fie cu ei!?! Pentru ei nu exista locul 2, doar sunt de la Cluuuuuuuj! Doar Clujul sa castige.

roaitavasile
roaitavasile  •  08 Mai 2022, 06:51

Din creațiile autorului acestui articol:"Acum, clujenii se așteaptă la formația lui Laurențiu Reghecampf."...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează