FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR 0-6

VIDEO + FOTO Măcel în Trivale » CFR o spulberă pe FC Argeș, iar Craiova IESE MATEMATIC din lupta la titlu!

La fix 50 de ani de la câștigarea primului titlu, FC Argeș a fost spulberată pe teren propriu de CFR Cluj, scor 0-6, în etapa #8 din play-off. Astfel, CSU Craiova nu mai are nicio șansă în lupta pentru primul loc! +29   FOTO
La fix 50 de ani de la câștigarea primului titlu, FC Argeș a fost spulberată pe teren propriu de CFR Cluj, scor 0-6, în etapa #8 din play-off. Astfel, CSU Craiova nu mai are nicio șansă în lupta pentru primul loc!

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2022 22:28 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 22:29

La fix 50 de ani de la câștigarea primului titlu, FC Argeș a fost spulberată pe teren propriu de CFR Cluj, scor 0-6, în etapa #8 din play-off. Astfel, CSU Craiova nu mai are nicio șansă să câștige campionatul!

Programul complet din play-off - AICI!

FC Argeș a menajat mai mulți titulari pentru returul din semifinalele Cupei României cu FC Voluntari (miercuri, 19:30, 2-0 în tur pentru ilfoveni). CFR a profitat la maximum și mută presiunea pe FCSB, acum la 5 puncte în urma liderului, dar cu un joc mai puțin disputat.

FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”
FC ARGEȘ
FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”

FC Argeș - CFR Cluj 0-6: cea mai clară victorie din cariera lui Dan Petrescu în Liga 1!

Argeș a ratat prima ocazie în minutul 2, când Honciu a șutat slab din centrul careului. Câteva secunde mai târziu, CFR spărgea gheața. Degajare Letica, prelungire pe spate Debeljuh și finalizare Adi Păun, primul gol din sezon pentru „șeptarul” ardelenilor! 

Apoi, Honciu a comis henț la o fază fixă, iar „centralul” Chivulete a acordat, pe bună dreptate, lovitură de pedeapsă în favoarea campioanei. Nicio emoție cu Ciprian Deac de la punctul cu var (19). 

10 goluriși 10 pase decisive are Deac pentru CFR în actuala stagiune

+25 FOTO

În continuare, CFR s-a distrat în Trivale. Manea a marcat superb, cu exteriorul, fără preluare, de la circa 20 de metri (37). Conturile din prima parte au fost închise în prelungiri de Gabriel Debeljuh, unu la unu cu Greab (45+1).

Debeljuh și-a trecut în cont „dubla” în partea secundă (60), în timp ce Petrila a consemnat „setul” din Trivale spre final (86). Pentru Dan Petrescu este cea mai clară victorie obținută în Liga 1 ca antrenor!

4.000 de faniau asistat la meciul dintre FC Argeș și CFR Cluj

Titlul, o cursă în doi. Craiova nu mai are nicio șansă

Universitatea Craiova a ieșit în această seară matematic din lupta la titlu! E la 9 puncte în spatele CFR-ului cu 3 meciuri rămase de jucat până la finalul campionatului. Chiar dacă ar bate tot, iar CFR ar pierde și cu FCSB, oltenii doar ar egala la puncte trupa lui Dan Petrescu. 

În acest scenariu, CFR are de partea ei principalul criteriu de departajare rămas activ, respectiv numărul de puncte cu care a terminat sezonul regulat, 76, față de 54, atât cât a adunat Craiova în primele 30 de etape.

FINAL. FC Argeș - CFR Cluj 0-6

FC Argeș - CFR Cluj. Echipele de start

FC ARGEȘ: Greab - Viana, Dobrosavlevici, Boldor, Mușat - Raynov, Honciu - Ișfan, Palic, Dumitrașcu - G. Ganea
REZERVE: Micle - Tofan, Turda, Latovlevici, Meza Colli, I. Șerban, Cr. Dumitru, Fatai, Arias
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

CFR CLUJ: Letica - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Deac, Boateng, Bordeianu - Păun, Debeljuh, Birligea
REZERVE: Hindrich - Fl. Ștefan, Yuri, Cvek, Chipciu, Petrila, Omrani, Neguț, Dugandzic
ANTRENOR: Dan Petrescu

Stadion: Nicolae Dobrin - Trivale (Piteşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Gheorghe Bogdan (Bucureşti)

FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică
FC ARGEȘ - CFR CLUJ
FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică
Candidata la titlu susținută de căpitanul Stelei din finala Cupei Campionilor '86 » Nu e FCSB
PLAY-OFF
Candidata la titlu susținută de căpitanul Stelei din finala Cupei Campionilor '86 » Nu e FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (215)
sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  08 Mai 2022, 13:02
Postat de Razvan Mihailescu pe 08 Mai 2022, 10:09

Va ti trezit tarziu pt. campionat, lua ti cupa ca i un trofeu,ca i locul 2 sau 3 tot acolo i, ceva bani in plus, maruntis pt. mister rotaru

„Va ti” ... Nea Răzvane, mi se pare mie sau, când era vorba să mergi la școală, te trezeai cu întârziere? Suficient cât să nu te (mai) primească profesorul la ora de gramatică.

adriann_
adriann_  •  08 Mai 2022, 12:41
Postat de Radulescu Horatiu pe 08 Mai 2022, 07:50

Logic ar fi și oltenii să-și odihnească titulari,Cupa României este mult mai sigură ,te duce sigur in cupele europene,chiar dacă câștigă cu noi,iar noi batem pe Voluntari și ei pierd cu CFR sunt tot 4 puncte distanță între ei și noi,deci tot pe locul 3 termină,iar dacă ne bat pe noi și pe CFR și noi batem pe Voluntari tot noi jucam finala pentru titlu cu CFR.Mă rog există și șansa ca CFR să termine egal cu Craiova,noi să pierdem sau să facem egal cu CFR și oltenii vin pe locul 2.

Il chemi sau nu-l chemi el vine sau nu vine :)) REALITATEA SIMPLA: CRAIOVA TREBUIE SA BATA FCSB CA SA VINA LA UN PUNCT IN SPATE SI SA-SI ASIGURE LOCUL 2 (SI CUPELE EUROPENE) DUPA CE CFR NU PIERDE CU FCSB. Cupa e bonus. A aborda cu rezervele meciul cu fcsb ca poate iei cupa inseamna a vinde pielea ursului din padure :))

120403930569044
Razvan Mihailescu  •  08 Mai 2022, 10:09

Va ti trezit tarziu pt. campionat, lua ti cupa ca i un trofeu,ca i locul 2 sau 3 tot acolo i, ceva bani in plus, maruntis pt. mister rotaru

Vezi toate comentariile (215)
Comentează