FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC BOTOȘANI 0-1

VIDEO FC Botoșani a ieșit din criză în Trivale! Noul clasament din Liga 1

FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1 / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)
FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1 / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook FC Argeș)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 22:22 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 22:32

FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1.

Programul complet al etapei #15

Singurul gol al întâlnirii din Trivale a fost reușit de Malcom Edjouma spre finalul primei reprize, minutul 43. Centrarea lui Ongenda din corner a fost deviată de Șeroni până la jucătorul francez, care a „înțepat” decisiv balonul din 6 metri. 

FC Argeș a alergat în zadar după egalare până la finalul confruntării. Piteștenii bifează astfel al doilea eșec la rând, după înfrângerea de etapă trecută cu FCSB, 1-2, și rămân pe locul 9 în Liga 1. 

Dincolo, FC Botoșani obține prima victorie în campionat după o lună și jumătate. Moldovenii au învins ultima dată Dinamo în Ștefan cel Mare pe 19 septembrie, 2-1. 

După acest succes, trupa lui Marius Croitoru se distanțează la 3 puncte de locul 5, FC Voluntari. Ilfovenii urmează să întâlnească duminică FCSB. 

A fost ultimul duel pentru cele două formații înainte de pauza dedicată echipelor naționale.

7 victorii / 7au fost obținute de FC Botoșani la un singur gol diferență. De asemenea, FC Argeș a pierdut doar la limită în actuala stagiune (6 înfrângeri)

Clasamentul actualizat din Liga 1

FINAL. FC Argeș - FC Botoșani 0-1

FC Argeș - FC Botoșani: echipele de start

FC ARGEȘ: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Honciu, Dumitrașcu - Ișfan, Palic, Teles - Fatai
REZERVE: F. Croitoru, Telcean, Moisie, Pițian, Boldor, Mușat, Viana, Cr. Dumitru, Said
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

FC BOTOȘANI: E. Pap - Braun, Racovițan, Dawa, Șeroni - E. Papa, Edjouma, Țigănașu - Ongenda, Santos, M. Florescu
REZERVE: M. Contra, Patache, Dragu, D. Croitoru, Tîrcoveanu, Petkovski, Fili, M. Roman, Souza Silva
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Nicolae Dobrin - Trivale (Piteşti)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Kehinde Fatai, replică tăioasă după ce a fost acuzat că ar avea cu 4 ani mai mult: „Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele!”

Kehinde Fatai (31 de ani), atacantul nigerian al celor de la FC Argeș, a reacționat în cadrul unei conferințe de presă, la o zi după ce fostul antrenor Gheorghe Butoiu a spus la GSP Live că fotbalistul „ar fi cu patru ani mai bătrân”.

„Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Eu știu cine sunt! De când am venit în țara asta, mi-am văzut de treaba mea. Antrenorul care a vorbit, cu tot respectul, el era antrenorul echipei a doua de la Farul atunci, Ion Marin era antrenorul meu și m-a trimis să joc acolo. 

Jucam foarte bine, eram cel mai bun și de aceea a zis că sunt mai mare. Dar sunt lucruri din 2008 pe care le spune despre mine și nu sunt adevărate. În primul rând, nu poți să părăsești țara dacă nu ai 18 ani. Eu nu aveam 18 ani când am plecat din țara mea cu ajutorul lui Ion Marin, care a făcut actele să mă ia ca tată.

Acum uite ce vorbește omul acesta. O să-l dau în judecată, să aducă dovezi. Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele”, a declarat Kehinde Fatai. 

Nici mie nu mi se pare normal ca un antrenor, nici nu știu unde e acum, să facă afirmațiile astea despre Fatai, după atâta timp. El nu e un copil să se pună problema că are o vârsta sau alta. El a jucat la echipe importante din Europa și probabil că toată lumea l-a verificat și nu pot trece astfel de lucruri. E de foarte mult timp în România, îl cunoaște toată lumea, jucător de valoare.

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Dezvăluire incredibilă despre Kehinde Fatai: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Gheorghe Butoiu (52 de ani), fost atacant al Diviziei A în anii `90 la Farul, Rapid și FC Național, a fost prezent azi la GSP LIVE și a făcut o dezvăluire inedită despre Kehinde Fatai, atacantul nigerian al lui FC Argeș.

Butoiu a fost antrenor la juniorii celor de la Farul, cu care a fost campion în 2008. Printre jucătorii de atunci, se aflau Denis Alibec, Cosmin Matei, dar și Kehinde Fatai, despre care a spus că nu ar fi născut în 1990, așa cum apare în actele lui.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV DINAMO. Sfătuit să se retragă » Diagnosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță + decizia clubului

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează