FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC BOTOȘANI 0-1

Prepeliță, după eșecul cu Botoșani: „La pauză credeam că batem”

FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a găsit cauza insuccesului.
FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a găsit cauza insuccesului.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 23:15 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 23:21

FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, a găsit cauza insuccesului.

Programul complet al etapei #15

„Două reprize diametral opuse. În prima repriză am jucat bine, ne-am creat câteva ocazii de gol. Apoi a venit golul lor dintr-o fază fixă. În a doua repriză ne-am pierdut organizarea, deși am discutat asta la pauză. 

Ei au plecat pe contraatac, iar noi am fost total dezorganizați. Mă așteptam la un meci greu. La modul cum decurgea jocul în prima repriză, aveam speranțe că putem câștiga”, a declarat Prepeliță la final.

FC Argeș - FC Botoșani 0-1. Moldovenii ies din criză în Trivale!

Singurul gol al întâlnirii din Trivale a fost reușit de Malcom Edjouma spre finalul primei reprize, minutul 43. Centrarea lui Ongenda din corner a fost deviată de Șeroni până la jucătorul francez, care a „înțepat” decisiv balonul din 6 metri. 

FC Argeș a alergat în zadar după egalare până la finalul confruntării. Piteștenii bifează astfel al doilea eșec la rând, după înfrângerea de etapă trecută cu FCSB, 1-2, și rămân pe locul 9 în Liga 1. 

Dincolo, FC Botoșani obține prima victorie în campionat după o lună și jumătate. Moldovenii au învins ultima dată Dinamo în Ștefan cel Mare pe 19 septembrie, 2-1. 

După acest succes, trupa lui Marius Croitoru se distanțează la 3 puncte de locul 5, FC Voluntari. Ilfovenii urmează să întâlnească duminică FCSB. 

A fost ultimul duel pentru cele două formații înainte de pauza dedicată echipelor naționale.

7 victorii / 7au fost obținute de FC Botoșani la un singur gol diferență. De asemenea, FC Argeș a pierdut doar la limită în actuala stagiune (6 înfrângeri)

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV DINAMO. Sfătuit să se retragă » Diagnosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță + decizia clubului

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  06 Noiembrie 2021, 02:03

Alt comic al gazonului...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează