FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 0-0

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Jean Vlădoiu și Andrei Prepeliță anunță și alte transferuri la piteșteni: „Calitate, nu cantitate”

Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș +48   FOTO
Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 21:43 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 22:30

FC Argeș i-a ținut piept liderului Ligii 1, FCSB, cu care a remizat la Pitești, scor 0-0. Președintele Jean Vlădoiu și directorul sportiv Andrei Prepeliță au comentat rezultatul.

FC Argeș a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1, dar președintele Jean Vlădoiu îndeamnă la calm și deja îi pune gând rău următoarei adversare a piteștenilor, CS U Craiova.

„Nu avem timp să ne bucurăm prea tare. Avem un meci foarte tare la Craiova, apoi va veni Sepsi acasă. Cu asemenea atitudine avem șanse să rămânem în Liga 1. Îmi doresc foarte mult să nu pierdem nici la Craiova, noi vrem să prelungim cât mai mult această continuitate. Ne gândim să câștigăm sau să obținem măcar un punct”, a spus Vlădoiu.

Președintele lui FC Argeș anunță noi transferuri: „Cristi Dumitru a fost un transfer extraordinar pentru mine, Pablo de Lucas astăzi a semnat cu noi. Sperăm să reușim să mai aducem jucători. Avem această omogenitate pe care am câștigat-o cu greu, așa că foarte mulți jucători nu vom mai aduce. Dar o să mai aducem 2-3. De la FCSB aș lua jumătate de echipă dacă aș putea. Le mulțumim pentru acest copil, Cristi Dumitru”.

Andrei Prepeliță: „Ambițiile noastre sunt foarte mari”

Și directorul sportiv Andrei Prepeliță a comentat rezultatul și seria de rezultate înregistrată de echipa sa.

„Avem o echipă motivată, o echipă tehnică la fel de motivată. Cred că este al 6-lea meci fără înfrângere. Suntem bucuroși, sunt la început de drum și lucrurile astea mă ajută, îmi dau moral și mă fac să fiu mai încrezător pe mai de parte. Știam că întâlnim astăzi o echipă bună, cu joc combinativ, dar față de ultimele două meciuri ale lor terenul nu a fost foarte bun. Noi am luptat foarte bine și eram ferm convins că vom scoate punct sau puncte.

Vor mai veni jucători, încercăm să aducem nu cantitate, ci calitate. Important este ca FC Argeș să-și îndeplinească obiectivul, de salvare de la retrogradare. Ambițiile noastre sunt foarte mari, eu am fost învățat să câștig și nu îmi convine să mă bat pentru salvarea de la retrogradare”, a spus Andrei Prepeliță. 

Oamenii au făcut un efort deosebit, chiar dacă terenul nu a fost așa cum ne-am dorit pentru jucători, eu cred că s-a putut disputa partida. Mă bucur că nu s-a amânat pentru mâine sau altă dată
Ne-am pregătit foarte bine, am discutat atât eu cât și antrenorii cu fiecare jucător în parte. Noi câștigăm prin unitatea grupului, chiar dacă mai avem nevoie de jucător
 - Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au făcut o nouă ofertă: „13 milioane + 2 în bonusuri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează