FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - FCSB 1-0

Andrei Prepeliță și secretul victoriei cu FCSB: „Știam asta din pauza de iarnă”

FC Argeș a învins-o pe FCSB, scor 1-0, și speră la play-off. Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul piteștenilor, a dezvăluit o parte din strategia pusă la punct în pauza de iarnă. +13   FOTO
FC Argeș a învins-o pe FCSB, scor 1-0, și speră la play-off. Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul piteștenilor, a dezvăluit o parte din strategia pusă la punct în pauza de iarnă.

Articol de , - Publicat joi, 03 martie 2022 23:48 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 00:48

FC Argeș a învins-o pe FCSB, scor 1-0, și speră la play-off. Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul piteștenilor, a dezvăluit o parte din strategia pusă la punct în pauza de iarnă. 

  • FC Argeș se califică în play-off dacă se impune în deplasare cu FC Botoșani, din ultima rundă a sezonului regulat. 

„Cei de la FCSB au jucători buni, pot face diferența 1 vs 1. Am încercat să rămânem compacți, să facem pressing. Am avut câteva ocazii în primele minute și așa s-a creat o emulație cu publicul. Când au văzut dorința, ne-au încurajat. 

Am discutat și după alte partide. E o problemă a noastră. După ce luăm gol, ne retragem în defensivă. Trebuie să analizăm atent și să mergem să ne jucăm șansa la Botoșani. Acolo este un meci de care pe care”, a spus Andrei Prepeliță, la Telekom Sport. 

Andrei Vlad, eroare monumentală la Pitești! „Messi al portarilor”, moment inexplicabil la golul lui FC Argeș + SCHIMBAT la pauză
FC ARGEȘ - FCSB
Andrei Vlad, eroare monumentală la Pitești! „Messi al portarilor”, moment inexplicabil la golul lui FC Argeș + SCHIMBAT la pauză

Secretul revenirii lui FC Argeș, dezvăluit de Andrei Prepeliță

La începutul lunii februarie, Cristian Gentea, primarul Piteștiului, îi cerea public demisia lui Andrei Prepeliță. Din acel moment, FC Argeș a avut o serie excelentă și speră în continuare la play-off.

„Nu s-a schimbat nimic. Le-am spus că important este să luăm puncte. Am avut o strategie în iarnă, știam când trebuie să atingem forma maximă, pentru că în primele etape din 2022 întâlneam echipe mai slab clasate. Echipa a crescut de la un meci la celălalt, cum a fost planul nostru. 

Eu îi respect pe suporteri, au dreptul să conteste când vor. Eu doar îmi fac treaba. Nu e un răspuns. Eu apreciez pe toată lumea. Știu că am jucat 6 ani la Pitești, știu că suporterii vor performanță aici. Dar, ușor, ușor, e al doilea an în Liga 1 și încerc să construiesc o echipă, să ridic mentalitatea unor fotbaliști veniți din Liga 2, care au avut primul contact anul trecut”, a concluzionat Prepeliță. 

VIDEO Ce a spus Jean Vlădoiu după victoria lui FC Argeș cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO EXCLUSIV Poenaru, gata să lucreze cu Gigi Becali » Cum l-ar convinge pe patronul FCSB să nu se implice la echipă

Ce a spus Toni Petrea despre plecarea de la FCSB: „Nu mă afectează”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
thiamarcos
thiamarcos  •  04 Martie 2022, 07:31

Nu e rau ca am ajuns in situatia de a depinde strict de noi, de capacitatea de a invinge in urmatorul meci pentru a ne califica in play-off. Dar, din pacate, in ultimii 10-12 ani, in meciurile decisive am avut intotdeauna rezultate nemultumitoare, asa ca nu imi fac mari sperante pentru meciul cu Botosani. Ne-ar trebui un Dobrin, cum am avut atunci cand am castigat campionatul in fata lui Dinamo, dar nu avem... In plus, ma gandesc cu multa sila la un lucru, daca totusi FC Arges intra in play-off o sa apara brusc mutra primarului peste tot, pe motiv ca el ar fi artizanul performantei (ma refer la presa din Arges care e pur si simplu gretoasa prin servilismul ei). Decat o performanta deturnata de politruci, mai bine un esec care se sparge in capul acelor politruci, ca m-am saturat pana in gat de atata mizerie politica si ipocrizie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close