FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-0

Atac frontal într-un studio TV: „FCSB, echipă de pluton! Râde și fiică-mea, că se uită la TV”

FC Argeș - FCSB 1-0 / Sursă foto: Cristi Preda +13   FOTO
FC Argeș - FCSB 1-0 / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 23:38 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 01:20

Vasile Miriuță (53 de ani), fost antrenor la CFR Cluj sau Dinamo, o numește pe FCSB „o echipă de pluton” după înfrângerea suferită de roș-albaștri în deplasare cu FC Argeș, scor 0-1.

În primul rând, Miriuță a scos în evidență degringolada din jocul FCSB-ului. Chiar dacă a dominat o bună parte din meci, echipa lui Toni Petrea a reușit de prea puține ori să pună în pericol poarta alb-violeților.

Am văzut un FCSB de pluton! Așa un haos, o dezorgonizare, nu știu ce cuvânt să mai rostesc. Incredibil! M-am uitat la Octavian Popescu, era prin centru, prin spate, prin stânga. Vrea să câștige campionatul, între ghilimele”, a afirmat Miriuță. 

Octavian Popescu a plâns ca un copil după eșecul de la Pitești!
Argeș - FCSB 1-0
Octavian Popescu a plâns ca un copil după eșecul de la Pitești!

Vasile Miriuță, sfat pentru Keșeru: „Claudiu, fă-ți bagajul, strânge-le mâna și gata!”

Miriuță îl sfătuiește pe Claudiu Keșeru să plece cât mai curând de la FCSB și să nu mai accepte tratamentul umilitor al lui Becali.

„Îl respect mult pe Claudiu Keșeru, a jucat în Champions League, la națională, nu e un amărât de pe stradă. Păi, cum să mai stea 3 luni să îl umilească în halul ăsta?! Eu aș renunța la bani, aș rupe tricoul de pe mine! Dezbracă-te că... Și apoi îmbracă-te! Dacă vrei un sfat, Claudiu, fă-ți bagajul, strânge-le mâna și gata! Râde și fiică-mea de 14 ani, care se pricepe la fotbal și se uită la TV”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport. 

Claudiu Keșeru, din nou umilit de Gigi Becali

La Pitești, Claudiu Keșeru a fost umilit din nou de către patronul Gigi Becali!

Atacantul care a marcat de 8 ori în actuala ediție, în 21 de meciuri, contabilizând un total de 33 de goluri în 65 de partide în tricoul FCSB, nu doar că a fost ținut pe banca de rezerve în startul partidei, Petrea spunând că a fost o decizie tehnică, dar în debutul părții secunde a fost trimis să se antreneze, apoi chemat din nou pe bancă!

Chiar și Keșeru se uita dezgustat și ironic la ceea ce i se întâmpla. Galeria FCSB i-a scandat numele, fotbalistul s-a ridicat de pe bancă și le-a mulțumit fanilor. Apoi, în minutul 79, a fost aruncat în luptă, în locul lui Cordea.

FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
FC Argeș - FCSB / Sursă foto: Cristi Preda
+9 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Toni Petrea, după „naufragiul” de la Pitești: „Un singur cuvânt am de spus” + cum explică ultimele rezultate

Toni Petrea, după „naufragiul” de la Pitești: „Un singur cuvânt am de spus” + cum explică ultimele rezultate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
347655969058390
Ion Popescu  •  04 Martie 2022, 11:51

Becali este pedepsit pentru trufie si falsitate religioasa.

remarque
remarque  •  04 Martie 2022, 11:44

Oricum campionatul nu poate sa fie castigat la nesfarsit de aceeasi echipa. Din punctul meu de vedere sa-l castige oricare alta echipa in afara de FCSB si de PSDU Craiova. Desi sunt echipe bune si au bugete, pur si simplu nu pot sa suport conducerile si suporterii lor. Mi se apleaca

remarque
remarque  •  04 Martie 2022, 11:38
Postat de wearethechampions pe 04 Martie 2022, 08:12

Cum sa fie? Tu crezi ca Cratoiu Udrea sau Raureanu et comp stiu asta? Ei cred ca in campionat e doar fecesebe si iese vesnic pe 2 pentru ca ciobanu e modest. Apropos, in CL la baschet, U BT are a treia victorie la rand in Top 16. O fi auzit gsp?

pentru gsp exista doar FCSB, Halep si tigroaicele bugetare. In rest nu exista alte sporturi, sportivi, echipe, antrenori sau specialisti. Trist este ca ne au de clienti pentru astfel de stiri. Si pana ne au de clienti, treaba merge

Vezi toate comentariile (38)
Comentează