FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 1-0

Mihai Ianovschi dezvăluie cum l-a învins pe Adrian Mutu: „Chiar mi-a spus asta înainte de meci” + Elogii pentru „Briliant”: „Va ajunge mai mare ca antrenor decât a fost ca jucător”

Mihai Ianovschi, antrenorul principal de la FC Argeș // foto: Imago +20   FOTO
Mihai Ianovschi, antrenorul principal de la FC Argeș // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 20:15 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 20:34

Mihai Ianovschi, antrenorul principal de la FC Argeș, l-a elogiat pe Adrian Mutu, omologul său de pe banca celor de la FCU Craiova, după ce piteștenii i-au învins pe olteni, scor 1-0. 

Cronica meciului FC Argeș - FCU Craiova

„Știam că întâlnim o echipă extrem de bine organizată tactic, cu un antrenor căruia i-am spus că va ajunge mult mai mare ca antrenor decât a fost jucător, deși a fost un jucător genial. Are capacitatea de a modifica din mers sistemul de joc, a început cu 4-3-3, după pauză a schimbat, fiind condus. 

Am avut un mic avantaj prin faptul că îi cunosc filosofia, l-am analizat bine și astăzi am adus 3 puncte care ne-au scos din zona periculoasă, dar nu reprezintă mare lucru dacă nu continuăm pe aceeași linie”, a spus Ianovschi la Look Sport. 

Mihai Ianovschi, după FC Argeș - FCU Craiova: „L-am surprins pe Mutu”

Antrenorul violeților crede că l-a surprins pe Adrian Mutu prin sistemul ales astăzi, 4-3-3: „Sunt lucruri pe care le lucrăm la antrenamente, aceste faze fixe. La calitatea tehnică pe care o avem, sunt sigur că ne putem crea situații și veni cu goluri. Am schimbat și noi sistemul, am venit cu un 4-3-3 cu care poate l-am surprins prin poziționarea și jucătorii pe care i-am băgat. 

Chiar mi-a spus înainte că am schimbat sistemul, și-a dat seama din jucători, dar sorții au fost cu noi. Am avut și puțină șansă, și-au creat și ei ocazii, la fel de bine puteam închide și noi jocul pe final, dar până la urmă cred că a fost un joc bun, care a plăcut oamenilor. Suporterii piteșteni au plecat bucuroși acasă. Am reușit să plecăm cu cele 3 puncte iar reacția suporterilor, care au fost fantastici, a fost pe măsură”. 

Avem o săptămână întreagă pentru a pregăti următorul meci, cu Clinceni, în liniște. Încercăm să obținem măcar un punct.

- Mihai Ianovschi, antrenor FC Argeș 

Suntem fericiți pentru victorie. E foarte bine că am reușit să câștigăm acasă, e cel mai important pentru noi. Sper să continuăm așa. Trebuie să ne concentrăm la următorul meci. Vom vedea. Vreau să continui să joc, să îmi ajut echipa, iar în final vom fi cu toții fericiți dacă îndeplinim obiectivele. 

- Joao Miguel, FC Argeș

E prima victorie acasă și suntem foarte fericiți că am câștigat azi. Suporterii ne-au împins azi, sperăm să continuăm tot așa. Trebuie să ne antrenăm mai mult, mai bine (n.r. pentru a ajunge în play-off). Am schimbat și formația și ne-am simțit bine astăzi. Este greu (n.r. fără Andrei Prepeliță), este antrenorul nostru și normal că este greu fără el, dar facem tot ce trebuie.  

- Antun Palic, FC Argeș

Aveam o mică problemă la adductor, nu este nimic grav. Suntem foarte bucuroși că am câștigat, am făcut un meci exemplar pe plan defensiv. Am început turul puțin cu stângul, dar cred că ne-am revenit și ușor-ușor ne vom pune la punct cu tot ce trebuie. Au venit jucători buni, experimentați, care cred că ne vor ajuta. Dacă vom munci și ne vom strădui mai mult, putem ajunge acolo unde ne-am propus. 

- Cristi Tănase, FC Argeș

Clasament Liga 1: 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucătorul nou-venit la Dinamo, pregătit de marele derby cu FCSB: „Nu e nimic mai spectaculos decât să joci un astfel de meci”

Scandal pe Facebook » Mama lui Cristi Neamțu, jignită de ultrașii lui FCU Craiova, după ce a postat o poză cu Gică Craioveanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kuba
kuba  •  12 Septembrie 2021, 10:25

Laude amicale între piteșteni. Dacă Mutu continua sa ia sfaturi de la alde Cornel Dinu ne va retrograda cu siguranța! Stilul lui de posesie și jocul pe benzi este ușor de citit și de contracarat. Toți antrenorii cu ceva știință l-au bătut pe Mutu exact pe stilul lui “subțire”. Mai mare antrenor o sa ajungă Chivu decât Mutu! Hai FCU Craiova 1948!

fanfcarges
fanfcarges  •  12 Septembrie 2021, 01:58
Postat de coco1987 pe 12 Septembrie 2021, 00:25

Ianovschi deja a avut grija sa isi aroge meritul victoriei prin faptul ca il cunoaste pe Mutu si ca l-a surprins el cu schimbare sistemului. Nu a trebuit sa treaca mai mult de un meci de la suspendarea aberantă a lui Prepelita si deja Ianovschi, antrenorul secund in realitate, se impauneaza cu faptul ca el a facut si a dres. Ma bucur pentru victoria echipei pe care o sustin de mic copil, dar, din ce stim noi toti, cei ce urmarim fenomenul, antrenorul echipei, cel care stabileste tactica de joc, cel care face schimbarile si asa mai departe este Andrei Prepelita.

sincer, nu cred ca mai conteaza cine e primul si cine e al doilea, important este sa faca amandoi ceva sa mearga bine echipa. Sustin echipa de cand aveam 3 ani, m-a dus tata la stadion si m-a dus si la FC Arges (am sange alb-violet) si imi doresc sa prind si eu un macar un traseu european, cum prindeam prin 2000, dar nu stiu ce sa zic cu sobolanii astia din politic..Hai FCA!

coco1987
coco1987  •  12 Septembrie 2021, 00:25

Ianovschi deja a avut grija sa isi aroge meritul victoriei prin faptul ca il cunoaste pe Mutu si ca l-a surprins el cu schimbare sistemului. Nu a trebuit sa treaca mai mult de un meci de la suspendarea aberantă a lui Prepelita si deja Ianovschi, antrenorul secund in realitate, se impauneaza cu faptul ca el a facut si a dres. Ma bucur pentru victoria echipei pe care o sustin de mic copil, dar, din ce stim noi toti, cei ce urmarim fenomenul, antrenorul echipei, cel care stabileste tactica de joc, cel care face schimbarile si asa mai departe este Andrei Prepelita.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează