FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC ARGEȘ

Kehinde Fatai, replică tăioasă după ce a fost acuzat că ar avea cu 4 ani mai mult: „Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele!”

Kehinde Fatai / Sursă foto: Captură FC Argeș TV
Kehinde Fatai / Sursă foto: Captură FC Argeș TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 19:57 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 21:33

Kehinde Fatai (31 de ani), atacantul nigerian al celor de la FC Argeș, a reacționat în cadrul unei conferințe de presă, la o zi după ce fostul antrenor Gheorghe Butoiu a spus la GSP Live că fotbalistul „ar fi cu patru ani mai bătrân”.

„Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri. Eu știu cine sunt! De când am venit în țara asta, mi-am văzut de treaba mea. Antrenorul care a vorbit, cu tot respectul, el era antrenorul echipei a doua de la Farul atunci, Ion Marin era antrenorul meu și m-a trimis să joc acolo. 

Jucam foarte bine, eram cel mai bun și de aceea a zis că sunt mai mare. Dar sunt lucruri din 2008 pe care le spune despre mine și nu sunt adevărate. În primul rând, nu poți să părăsești țara dacă nu ai 18 ani. Eu nu aveam 18 ani când am plecat din țara mea cu ajutorul lui Ion Marin, care a făcut actele să mă ia ca tată.

Acum uite ce vorbește omul acesta. O să-l dau în judecată, să aducă dovezi. Nu poți să mă distrugi, să-mi termini numele”, a declarat Kehinde Fatai. 

Nici mie nu mi se pare normal ca un antrenor, nici nu știu unde e acum, să facă afirmațiile astea despre Fatai, după atâta timp. El nu e un copil să se pună problema că are o vârsta sau alta. El a jucat la echipe importante din Europa și probabil că toată lumea l-a verificat și nu pot trece astfel de lucruri. E de foarte mult timp în România, îl cunoaște toată lumea, jucător de valoare.

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Dezvăluire incredibilă despre Kehinde Fatai: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Gheorghe Butoiu (52 de ani), fost atacant al Diviziei A în anii `90 la Farul, Rapid și FC Național, a fost prezent azi la GSP LIVE și a făcut o dezvăluire inedită despre Kehinde Fatai, atacantul nigerian al lui FC Argeș.

Butoiu a fost antrenor la juniorii celor de la Farul, cu care a fost campion în 2008. Printre jucătorii de atunci, se aflau Denis Alibec, Cosmin Matei, dar și Kehinde Fatai, despre care a spus că nu ar fi născut în 1990, așa cum apare în actele lui.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV DINAMO. Sfătuit să se retragă » Diagnosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță + decizia clubului

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Playtech: OMS aruncă BOMBA! Halucinant ce urmează după tulpina Omicron: 'Va fi și mai contagioasă'


Comentarii (1)
4495032720617583
Chiritoiu Daniel  •  03 Noiembrie 2021, 21:13

Auzi și tu atacantul lui fcsb??? Numai fcsb aveți în cap:)) Fatai e atacantul Argeșului!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează