FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0

„Demisia!” » Galeria piteșteană s-a războit cu Marius Croitoru în Bănie + Reacția vestiarului: „Ne este teamă”

Marius Croitoru // foto: Imago Images +9   FOTO
Marius Croitoru // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 01 martie 2023 20:46 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 21:04

Fanii lui FC Argeș au cerut demisia staff-ului tehnic în timpul meciului de astăzi cu CSU Craiova, câștigat de olteni cu 1-0. „Ne e teamă că pleacă Marius Croitoru”, a transmis după meci căpitanul echipei, Costinel Tofan.

Învinsă și în Bănie, 0-1 cu CSU Craiova, FC Argeș rămâne fără victorie în Liga 1 de pe 30 octombrie 2022, când câștiga la Arad, 1-0 cu UTA.

Sunt 12 meciuri consecutive în care piteștenii nu câștigă, iar scaunul antrenorului Marius Croitoru se clatină serios.

Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”
CSU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0
Râdea și arbitrul! Gafa dubioasă prin care căpitanul lui Croitoru a decis duelul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș: „Mi-am bătut joc de echipă”

I-au cerut demisia lui Marius Croitoru la Universitatea Craiova - FC Argeș

Pe parcursul meciului cu CSU Craiova din această seară, cei aproximativ 40 de fani ai „alb-violeților” care au făcut deplasarea la Craiova au strigat în continuu „Demisia, demisia!”. La fel se întâmplase și la precedenta partidă a piteștenilor, acasă, cu FCSB (1-2).

După meci, Croitoru a plecat printre primii de la stadion.

Marius Croitoru a fost angajat la FC Argeș ca antrenor secund, întrucât nu are licența necesară pentru rolul de „principal”. În acte, A1 este Constantin Schumacher, cel care a fost ținta fanilor la mai multe meciuri în perioada recentă.

„Ne este teamă că pleacă Marius Croitoru”

După meciul cu CSU Craiova, Costinel Tofan, căpitanul echipei, s-a poziționat pentru rămânerea lui Croitoru la echipă:

„Ne este teamă că pleacă Marius. În fotbal primul vinovat este antrenorul, așa concep oamenii din fotbalul românesc. Chiar nu știu, dar eu nu văd să fie asta o soluție. Dacă am început cu el, trebuie să o scoatem tot cu el la capăt”.

Marius Croitoru are zilele numărate la FC Argeș: va reveni la FC Botoșani

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de marți că este doar o chestiune de timp până când Marius Croitoru va fi dat afară. Acesta rămâne angajat doar pentru că mai are contract un an și jumătate, iar despărțirea i-ar costa mult pe piteșteni.

Chiar dacă va rezista până la finalul sezonului pe banca tehnică, Croitoru nu va continua și din stagiunea viitoare la Pitești. Surse autorizate ale Gazetei au aflat că Marius Croitoru ar fi bătut deja palma cu Valeriu Iftime pentru a reveni la FC Botoșani.

Sunt foarte multe etape de când nu am câștigat. Și Marius zicea acum că dacă ne pune să pasăm, să jucăm, greșește unul dintre noi. Dacă schimbăm sistemul și încercăm să jucăm altfel, iarăși greșește un jucător.

- Costinel Tofan, fundaș FC Argeș

VIDEO cu penalty-ul incredibil comis de Costinel Tofan, care a decis CSU Craiova - FC Argeș

Tot din Liga 1: 

Dan Petrescu, despre următoarea adversară din SuperLiga: „Sunt șocat, e exact ca Chelsea!”

MM Stoica l-a interzis în vestiar! » Managerul FCSB a dat ordin să nu-l mai primească în cabină înaintea meciurilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
thiamarcos
thiamarcos  •  03 Martie 2023, 11:15

"... nu doar antrenorul e vinovat"? Hmmm, dupa ce a luat echipa intr-o pozitie cand inca mai putea spera la play-off si a dus-o la retrogradare, dupa ce a adus vreo 10 jucatori noi intre care si propriul fiu ca sa ia si el un salariu (desi fiul lui este cel mult de nivelul ligii a 3-a), dupa ce a jucat 12 meciuri la rand fara a obtine victoria, dupa ce nu comunica nimic catre suporteri, nu e vinovat? Ba da, el este vinovatul, arata ca nu are competenta, viziune si nici talent ca antrenor, nu e capabil sa faca o echipa de mijlocul clasamentului macar. L-ai auzit cum vorbea despre cum analizeaza el daca un jucator este bun de adus sau nu la echipa prin transfer? Zicea ca se uita 10 secunde pe informatii si isi da seama daca e bun de luat. Cu asemenea inteligenta nu e de mirare ca s-a dus in Moldova sa isi ia carnetul ala de antrenor de "judeteana"... Daca ar mai fi sa punctam un vinovat, ar trebui sa-l aratam cu degetul pe primarul ala care l-a adus si nu mai dezvolt de ce...

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  01 Martie 2023, 21:53

S a gasit cui sa ii fie teama...lui Tofan! Care aproape ca l a ingropat azi, voit sau nu, pe antrenor.

DMA87
DMA87  •  01 Martie 2023, 21:00

Da, într-adevăr nu doar antrenorul e vinovat. Am pierdut nu știu câte puncte pe greșeli individuale, greșeli de începători. Și asta înseamnă că avem jucători nu slabi, ci foarte, foarte slabi. Sau, care au si alte surse de venit. În orice caz, Tofan nu are ce mai căuta în primul 11 prea curând.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează