FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - UTA

FC ARGEȘ - UTA. Ionuț Badea, „devorator” de jucători U21! Tehnicianul piteștenilor a recidivat în meciul cu UTA

Ionuț Badea a „sacrificat” unul dintre jucătorii U21 după doar câteva zeci de secunde.
Ionuț Badea a „sacrificat” unul dintre jucătorii U21 după doar câteva zeci de secunde.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 18:09 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:08

În FC Argeș - UTA Arad, primul meci al zilei din Liga 1, Ionuț Badea, antrenorul gazdelor, a schimbat un jucător imediat după startul partidei. 

La fel cum se întâmplase și în precedentele două etape, tehnicianul lui FC Argeș a „sacrificat” unul dintre jucătorii U21 după doar câteva zeci de secunde. Mijlocașul Andrei Mirică (19 ani) a fost înlocuit cu Ionuț Năstăsie, petrecând pe teren doar 50 de secunde.

Același Andrei Mirică fusese „victima” lui Ionuț Badea și în prima etapă, în înfrângerea cu FC Botoșani, 2-3, când a fost scos după două minute. Etapa trecută, contra lui Gaz Metan (0-2), Ionuț Badea l-a scos pe Andre Cozma (18 ani, atacant) în secunda 52.

Urmărește AICI desfășurarea meciului FC Argeș - UTA

OFICIAL FC Argeș a renunțat la unul dintre cei mai experimentați jucători + piteștenii au umilit o altă echipă din Liga 1 în ultimul amical

Sar scântei la FC Argeș! Noul sponsor taxează jucătorii și pe antrenorul Ionuț Badea: „Nu mai au ce căuta aici. E anormal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează