FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani a rezolvat transferul starului sirian de „națională”: „Croitoru a zis «Dacă vine la noi, suntem mari». A venit”

Mahmoud Al Mawas (roșu), într-un meci între Siria și Australia // foto: Imago
Mahmoud Al Mawas (roșu), într-un meci între Siria și Australia // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 12:20 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 12:54

FC Botoșani s-a înțeles cu atacantul de bandă Mahmoud Al Mawas, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit finanțatorul Valeriu Iftime.

La mai bine de o lună după ce a început tratativele cu vedeta siriană, FC Botoșani a reușit să bată palma cu Mahmoud. În urmă cu câteva zile, transferul părea să nu mai aibă șanse de reușită, după ce fotbalistul încetase să mai răspundă la apeluri, însă Al Mawas a semnat în cele din urmă.

Valeriu Iftime: „A semnat, are și bilet de avion”

Valeriu Iftime a dezvăluit acest lucru la Pro X, unde l-a descris în termeni elogioși pe fotbalist:

„Este un jucător destul de interesant, a și marcat într-un meci de pregătire de acum 2 săptămâni. Acum o săptămână nu mai răspundea la telefon, a avut o problemă personală, dar între timp am reluat legătura cu dânsul. A semnat contractul cu noi, are și bilet de avion, pe 28 sau 29 vine în România

Un impresar foarte simpatic de la Cluj mi l-a prezentat, mi-a spus «Domnul Iftime, avem o bombă». M-am uitat un pic, i l-am dat lui Marius și a zis «Da, pare formidabil. Dacă vine la noi, suntem mari». A venit la noi. Sper să-l văd cu adevărat. Sunt oameni care încep să creadă în felul nostru de a munci și cred că vom avea rezultate. Trebuie să cauți și copii români cu talent extraordinar, ai nevoie în echipă de măcar 2-3 jucători buni U21”.

68 de meciuri și 11 goluriare Mahmoud la echipa națională a Siriei, pentru care a debutat în 2013

1,70 metrimăsoară Mahmoud, care poate juca atât în centrul atacului, cât și în partea dreaptă

Până în urmă cu o lună, Mahmoud a evoluat pentru Umm Salal din Qatar. A mai jucat la Al Muharraq, Al Arabi, Faisaly, Al Riffa și Al Karamah.

675.000 euroeste cota de piață a fotbalistului sirian, potrivit Transfermarkt.com

Vedetă în Siria

Mahmoud se bucură de o popularitate imensă în țara natală. Imediat după apariția zvonurilor care-l dădeau transferat la Botoșani, admiratorii sirieni ai fotbalistului au invadat pagina de Facebook a clubului.

„Mohamed Mawas este un jucător bun care are nevoie doar de atenție”, „Sper să aveți grijă de fiul nostru, Mawas. E un jucător grozav, iar voi sunteți un club mare”, „Nu reziliați contractul noului jucător sirian, vă rog, glumim doar”, „Botoșani va fi echipa mea preferată pentru că superstarul nostru, Mohamed, joacă aici acum” și „Mawas, mândria arabilor” sunt câteva dintre comentariile admiratorilor viitorului jucător al echipei lui Marius Croitoru.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Situația de la Dinamo, analizată la sânge în cotidianul iberic AS: „Începe desființarea!” » Pablo Cortacero, taxat în presa din Spania

Bergodi contra omul „etern” al patronului! Adevăratul motiv al plecării italianului din Bănie

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează