FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce echipă din Liga 1 așteaptă un procent din transferul lui Mihai Bordeianu: „E un premiu important”

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a afirmat că așteaptă un procent de 10% din posibilul transfer al lui Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș central) de la CFR Cluj la Al-Qadisiyah.
Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a afirmat că așteaptă un procent de 10% din posibilul transfer al lui Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș central) de la CFR Cluj la Al-Qadisiyah.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 07:56 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 08:14

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a afirmat că așteaptă un procent de 10% din posibilul transfer al lui Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș central) de la CFR Cluj la Al-Qadisiyah (Arabia Saudită). În acest moment, se poartă negocieri între cele două cluburi.

„Aștept niște bani meritați la Botoșani, având în vedere că acest jucător a fost crescut de noi. S-a lansat la Botoșani din Liga a 3-a, l-am dat la CFR pe foarte puțini bani, așa că 10 procente e un premiu important pentru noi”, a declarat Iftime pentru ProTV.

Bordeianu a ajuns în ianuarie 2018 la CFR, când clubul din Gruia a plătit 200.000 de euro pentru serviciile sale celor din Botoșani.

1.400.000 de euroeste cota lui Mihai Bordeianu, potrivit Transfermarkt

Mihai Bordeianu, ofertă din Arabia Saudită

Al-Qadisiyah e dispusă să ofere 600.000 de euro în schimbul lui Bordeianu. CFR nu e de acord cu cedarea mijlocașului, chiar înaintea debutului în grupele Europa League. Dan Petrescu vrea să aibă un lot cât mai puternic pentru această misiune. 

Există în continuare negocieri între cele două tabere, dar afacere este într-un impas în acest moment. Dacă se vor înțelege, Bordeianu ar semna un contract valabil pe 2 sezoane și ar încasa un salariu anual de 650.000 de euro.

60.000 de euro ar urma să se ducă spre FC Botoșani, potrivit lui Iftime.

E adevărat, sunt în discuții pentru Bordeianu, dar în momentul de față nu ne-am înțeles cu CFR-ul la transfer. Sper să putem ajunge la o înțelegere, încă nu s-a semnat nimic
Florin Vulturar, impresar

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Stroe dă asigurări că Liga 1 va continua: „Nu ne gândim la un scenariu de închidere a fotbalului”

Marius Lăcătuș, la un pas de Dinamo! Gestul care-l putea băga în închisoare: „Mariuse, ești nebun?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează