FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 0-0

FC BOTOȘANI - ASTRA 0-0. Bogdan Andone a găsit scuze pentru jocul din repriza a 2-a: „Suntem plecați de 3 zile! E oboseală”

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 22:34 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 11:06

Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a oferit declarații la finalul meciului cu FC Botoșani, scor 0-0.

„În prima repriză, jocul a fost animat. În a doua, mai închis. S-au împărțit punctele egal. Am încercat să ne schimbăm puțin jocul pentru această seară. Primisem două goluri cu FCSB și CFR și am fost puțini mai organizați. 

Am avut 4-5 situații foarte bune în prima repriză, dar, din păcat,e nu am reușit să marcăm. E oboseală, suntem plecați de 3 zile pe drum. Am jucat cu CFR duminică, timpul e scurt. Se acumulează oboseală, e și sfârșit de sezon. E important că nu ne întoarcem cu mâna goală din această excursie”, a declarat Andone, la Telekom Sport.

Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Astra 0-0

+16 FOTO

Clasamentul din Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii-acționari ai lui Dinamo au ales noul antrenor: „El va fi șeful!” » Puteri de manager general

EXCLUSIV / UPDATE Ultimele detalii despre Riccardo Piscitelli » Situația portarului se clarifică sâmbătă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
irldawe
irldawe  •  10 Iulie 2020, 23:51

dar totusi ,bine punctat ,din putul gandirii- "nu ne intoarcem cu mana goala din aceasta excursie ":)) a ajuns si fotbalul asta ,pt unii , o excursie ,pt toti tara44nii care nu au vazut Romania ,probabil !:))

irldawe
irldawe  •  10 Iulie 2020, 23:49

hehehe ,sfarsit de sezon ,dupa doua luni de pauza!:))asta pe ce planeta traieste!? asta e mai rau decat Mihalcea !:))

irldawe
irldawe  •  10 Iulie 2020, 23:48

au mers pe jos?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează