FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 0-0

FC BOTOȘANI - ASTRA 0-0. Marius Croitoru și-a distrus adversara: „A ucis fotbalul! Din 2000 nu am mai văzut așa ceva”

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 22:26 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 11:40

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a criticat dur tactica Astrei Giurgiu, după meciul care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Sunt foarte supărat! N-am avut dinamica pe care o așteptam și pe care am arătat-o acasă în acest sezon. Dar e greu să joci cu o echipă care n-are nimic de pierdut. N-au avut plăcere să joace fotbal, au refuzat jocul. Au început cu 8 jucători defensivi, au rupt fotbalul!

Au avut doar 2 atacanți, restul defensivi. Am mai vazut secventele astea prin 2000, când erau la modă autobaza și autogara. Când îi ai pe Gheorghe și pe Balaure și începi cu 5 fundași... De când am văzut foaia de joc mi-am dat seama că vin aici să nu piardă.

Eu n-as fi făcut în viața mea așa ceva! Ei au avut prima ocazie mare a meciului, într-adevăr, dar de-atunci până la final nici nu mi-au călcat careul. Portarul meu a avut mănușile la uscat. Au ucis fotbalul astăzi! Budescu și Alibec au fost anihilați complet de fundașii mei”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

Nu rata cele mai interesante imagini din partida FC Botoșani - Astra 0-0:

+16 FOTO

Urmărește LIVE clasamentul play-off-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii-acționari ai lui Dinamo au ales noul antrenor: „El va fi șeful!” » Puteri de manager general

Marius Șumudică dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo: „Incredibil! Non-valori! E dureros și pentru mine

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
draxter
draxter  •  11 Iulie 2020, 11:39

Astra poate juca si cu 10 fundasi daca vrea e problema lor! Macar Croitoru nu e la fel de penibil ca dl petrescu care injura echipele care indraznesc sa isi apere sansele contra CFR-ului!

gazistu
gazistu  •  11 Iulie 2020, 10:09

:au distrus fotbalul" si daca era mai atent Takayouki la faza cand a dat pestye singur in careui...si se termina 0-1, ce mai zicea???? sa mai daca *** din gura ca se prea crede " mare *** in bascula" si Croitoru asta.... daca era asa de bun de ce nu le-a dat o torpila de la 40 m sa-i scoata din "carapace" ???? de ce nu i-a inghesuit la ei in careu daca BT era asa de buna si doar Astra sar fi aparat..... dao-n colo de treaba, ma....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

336378437189884
Malus Dacus  •  11 Iulie 2020, 08:06

Zău, cât le-a dat? Aaa, stai, a distrus-o din gură...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează