FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FARUL 0-2

Gică Hagi, „săgeți” către LPF și televiziuni: „Pierd din cauza programărilor”

Farul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, în deschiderea rundei cu #14 din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, apreciază prestația elevilor lui. +16   FOTO
Farul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, în deschiderea rundei cu #14 din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, apreciază prestația elevilor lui.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 22:45 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 22:46

Farul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-0, în deschiderea rundei cu #14 din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, apreciază prestația elevilor lui.

Vezi AICI programul complet al etapei #14

„Victoria a venit într-un moment dificil, veneam după meciuri în care nu am obținut rezultate bune. Știam că întâlnim o echipă puternică acasă, am făcut un meci complet. Păcat că ofensiv am avut multe ocazii și nu le-am fructificat. Ei au riscat mult. Ne-a ieșit, suntem fericiți, mai trebuie să și muncești, mai puțin fotbal și mai puțină muncă uneori”, a spus Hagi la final.

Gică Hagi, antrenor Farul: „Pierd cu aceste programări”

Pentru Farul urmează două meciuri extrem de complicate în decurs de 3 zile, restanța de joi cu FCSB (17:30), și meciul de duminică împotriva Universității Craiova (15:30).

„Fiecare meci e dificil. Cred că e un echilibru în Liga 1. Urmează să jucăm cu două echipe foarte bune. Ne vom pregăti și, chiar dacă joi joc cu unul și duminică cu altul - iar eu pierd din aceste programări -, vom da tot ce avem mai bun și vrem să producem rezultate”, a mai spus Hagi.

Planul e să mergem la victorie, indiferent de adversar. Acest meci ne dă moral. Probabil că am fost mai odihniți pentru acest joc, dar vom evolua într-un timp scurt în următoarele două etape 
Adrian Petre, atacant Farul

Îi e frică lui Iordănescu Jr. de un boicot al Farului? „Îi cunosc bine pe Hagi și Popescu”
FCSB
Îi e frică lui Iordănescu Jr. de un boicot al Farului? „Îi cunosc bine pe Hagi și Popescu”

FC Botoșani - Farul 0-2 în prologul etapei

Chiar dacă Botoșani a început mai bine meciul - ocazii Edjouma (3) și Tîrcoveanu (17) - Farul a punctat prima. Și în ce mod! La aproximativ 40 de metri de poartă, Dussaut a primit mingea de la Andrei Ciobanu și nu a stat pe gânduri. Preluare și șut formidabil, la vinclu (23)! Eduard Pap, goalkeeperul Botoșaniului, a zburat degeaba, execuția era imparabilă!

Ce golazo! Reușită uluitoare în FC Botoșani - Farul » Hagi, în extaz
FC Botoșani - Farul
Ce golazo! Reușită uluitoare în FC Botoșani - Farul » Hagi, în extaz

Moldovenii puteau egala până la pauză, doar că Mateus a nimerit bara în prelungiri (45+1). FC Botoșani a avut șanse și în partea secundă. Florescu, voleu pe lângă (64), și a doua bară a lui Mateus (74) l-au enervat la culme pe Marius Croitoru, care a surprins în prima parte, când a efectuat două înlocuiri chiar înainte de pauză: i-a scos pe Lupeta și Papa pentru a-i introduce pe Sila și Florescu.

+12 FOTO

În fine, scorul final l-a stabilit Adrian Petre. Atacantul venit de pe bancă a fost faultat inexplicabil de Edjouma în careu și l-a executat de la punctul cu var pe Eduard Pap (87). 

Și cu noroc, Farul se impune pe „Municipal” și se apropie de locurile de play-off. FC Botoșani leagă 5 etape fără victorie!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Cel mai ciudat transfer din Liga 1: „Pierd tot dacă nu îl vând! Am semnat cu ochii închiși, ca un primar de comună săracă”

OFICIAL Grecul care l-a impresionat pe Rednic a fost prezentat la Dinamo! Ce număr va purta și durata contractului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
5640124639346680
Monica Anette  •  30 Octombrie 2021, 17:42
Postat de searover pe 30 Octombrie 2021, 00:41

Tanti, tu esti aia care intra pe orice articol despre Hagi, Sr sau Jr, doar pt a te ***i...doar curios, ***, e o chestiune de voluntariat, sau si ceva mercantilism?!

Nivel suburban, inteligenta inexistenta, principii lipsa, educatie ? Caracter lipsa! Ce sa mai vorbim intr-o societate in care daca nu "urli" ca si ceilalti si te deranjeaza "mizeria umana" si nu "arunci cu laturi" in oamenii cu adevarat valorosi, esti considerat "deosebit". Spre informare: starea normala inseamna decenta ! Tot ce este altfel inseamna "deviere comportamentala " Exista "DEX" pentru "comentatorii cu vechime" !

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  30 Octombrie 2021, 07:49
Postat de paolo13 pe 30 Octombrie 2021, 04:57

Te roade?

Hagi e cinstit și ca să nu fie bănuieli cu finul recunoaște că va pierde următoarele 2 meciuri.Câtă ipocrizie.

paolo13
paolo13  •  30 Octombrie 2021, 04:57
Postat de c23665 pe 30 Octombrie 2021, 04:27

Da, mai ales cu FKSB urmează victorie! Ce glumă bună!!

Te roade?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează