FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // Marius Croitoru: „Steaua n-a trecut jumătatea în a doua repriză!” + „Panțîru, Crețu și Coman trebuie să fie la națională”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 22:30

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul Botoșaniului, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 0-2, cu FCSB.

„Încă suntem naivi și suferim din această cauză. Luăm goluri din nimic! Steaua în a doua repriză nici n-a trecut jumătatea terenului. Dar asta este, ei au o echipă mare, cu fotbaliști foarte buni, iar eu iau gol aproape din corner”, a afirmat Croitoru la TV Telekom Sport.

Marius Croitoru a fost impresionat de unii dintre fotbaliștii vicecampioanei României și a declarat că aceștia ar trebui să facă parte constant din lotul României: „Panțîru, Crețu și Coman n-ar trebui să lipsească de la echipa națională! Merită să joace meci de meci”.

Dintre aceștia, doar Florinel Coman a fost convocat de către selecționerul Cosmin Contra pentru dubla din preliminariile Campionatului European 2020 cu Suedia și Spania (MAI MULTE DETALII AICI).

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2

VEZI ȘI:

FC BOTOȘANI - FCSB 0-2 // FOTO+VIDEO Moda în antrenorat: Bogdan Vintilă » A patra victorie consecutivă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
zagna
zagna  •  10 Noiembrie 2019, 19:11

Croitorule, nu mai bea apa minerala de la firma lui Ieftinica, e din pufoaica, n-are nici 30 de grade ...

piet
piet  •  10 Noiembrie 2019, 17:21

Meciul asta nici nu trebuia jucat ! Rezultatul era cunoscut demult .Pretul e in alea 3 milioane .Intrebati-l pe servitor ?

854605894625108
Silviu Apostol  •  10 Noiembrie 2019, 15:33

"Steaua în a doua repriză nici n-a trecut jumătatea terenului." ??? Al doilea gol se pare ca a fost marcat in repriza a III -a !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează